Šéfové na zabití: Pokračování je na cestě

Šéfové na zabití: Pokračování je na cestě | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zdá se, že se Jason Bateman, Charlie Day a Jason Sudeikis svých terorizujících šéfů jen tak nezbaví.

Když v roce 2011 vyšla komedie Šéfové na zabití, pojednávající o nespokojených zaměstnancích v podání Jasona Batemana, Charlieho Daye a Jasona Sudeikise, setkala se s až nečekaným úspěchem. Při svém rozpočtu 35 miliónů dolarů utržila jen v kinech zhruba pětinásobek a to je pro natočení dvojky pádný důvod.

Ovšem po sporech původního režiséra Setha Gordona (Z cizího krev neteče) se studiem, bylo rozhodnuto, že se vše musí uvést do pohybu pod taktovkou někoho jiného. Nejenom kvůli dobrým vztahům se studiem, ale také díky nečekanému úspěchu komedie Millerovi na tripu (rozpočet 30 miliónů, prozatimní tržby v USA 110 miliónů), byly scénář a režie svěřeny duu Sean Anders a John Morris. Ti mají za sebou především scénáře ke komediím Pan Popper a jeho tučňáci, Na tuhle nemám, To byl zítra flám či právě k Millerům na tripu.

Už nyní je také jisté, že se vrátí ústřední trojice a jelikož byla většina dialogů improvizací, nebude lehké navázat. Stále se také uvažuje o návratu původních šéfů, náruživé zubařky Jennifer Aniston, šílence Colina Farrella, psychopatického Kevina Spaceyho i nájemného zabijáka Jamieho Foxxe. Druhé pokračování by mělo vyjít v roce 2015.

Zdroje: Variety, THR

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest