Dark Places: Charlize Theron je svědkem masakru

Dark Places: Charlize Theron je svědkem masakru | Fandíme filmu
Oscarová herečka si zahraje v adaptaci mysteriózního bestselleru.

Spisovatelka Gillian Flynn se během několika málo let vyšvihnula mezi vůdčí představitele mysteriózního žánru současné literatury. Ze všech tří románů, které vydala, se staly bestsellery a její zatím poslední počin s názvem Gone Girl se příští rok dočká adaptace pod režijní taktovkou Davida Finchera. A na stříbrné plátno se brzy podívá i její předešlá kniha, román Dark Places z roku 2009.

Ten vypráví příběh Libby Dayové, ženy, která byla v dětství svědkem vyvraždění své rodiny. V následném procesu svědčila proti svému bratrovi, který byl z masakru uznán vinným. O 25 let později se proti Libby postaví skupina zabývající se prošetřováním známých zločinů a donutí ji znovu oživit vzpomínky na osudný den a vzít v pochybnost věci, které v onu tragickou noc viděla… nebo neviděla.

Film zrežíruje Gilles Paquet-Brenner (Klíč k minulosti), která zároveň napsala i scénář. V hlavní roli se představí Charlize Theron, sekundovat jí budou Chloë Grace Moretz, Nicholas Hoult (Mrtví a neklidní), Christina Hendricks (Mad Men), Sterling Jerins (Světová válka Z) nebo Tye Sheridan (Mud). Film se začal natáčet tento týden v Louisianě, premiéra je prozatím stanovena na 1. 9. 2014. 

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest