Bermuda: Režisér Spider-Mana nás vezme do tajemného trojúhelníku

Bermuda: Režisér Spider-Mana nás vezme do tajemného trojúhelníku | Fandíme filmu
Netflix
Připravte se na dobrodružnou porci záhad z míst, kde záhadně mizejí letadla a lodě.

Režisér Marc Webb pro společnost Skydance natočí snímek pojmenovaný jednoduše Bermuda, který se bude odehrávat v nechvalně proslulém Bermudském trojúhelníku. Film je popisován jako „akční dobrodružství“. Žádné detaily o zamýšlené zápletce zatím nejsou známy.

Projekt se chystá už delší dobu. Jeden scénář napsali Chris McKenna a Erik Sommers. Následně vlastní verzi chystali C. Robert Cargill a Scott Derrickson, přičemž Derrickson měl režírovat. To bylo před více než třemi lety. Od té doby oba pánové projekt tiše opustili a v tuto chvíli není zřejmé, zda nový projekt bude jakkoliv vycházet z některého z předchozích scénářů, anebo se začne úplně od začátku. Víme, že se aktuálně hledá nový scenárista.

Jako Bermudský trojúhelník se označuje oblast v moři mezi Bermudami, Portorikem a Floridou. V minulém století se v médiích a populární kultuře začaly šířit mýty o tom, že se zde ztrácejí nevysvětlitelně lodě a letadla. Ve skutečnosti se v dané oblasti nepotápějí lodě a nehavarují letadla o nic víc, než kdekoliv jinde na světě, kde panují srovnatelné povětrnostní podmínky. A na nehodách, ke kterým v oblasti došlo, není nic mysteriózního, všechny jsou vysvětlené, nebo přinejmenším vysvětlitelné. Přesto už pověst dané oblasti zůstala a je inspirací pro řadu příběhů.

Režisér Marc Webb prorazil romantickou komedií 500 dní se Summer, natočil dva díly Amazing Spider-Mana, chystá novou hranou verzi Disneyho Sněhurky. Nastartoval seriály Všemocný, Šílená bejvalka nebo Proč ženy zabíjí.

Titulní foto je ilustrační, ze seriálu 1899

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu