Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák

Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu
Neon
Zobrazit dalších 5 obrázků
Adam Driver vystupuje v roli komplikovaného muže, jenž měnil tvář 20. století.

Snímek pojmenovaný jednoduše Ferrari otevře příští rok v našich kinech. Uvidíme jej 4. ledna 2025. Adam Driver v něm ztvárnil Enza Ferrariho, bývalého závodníka, který pomáhal formovat tvář moderního automobilismu.

První zveřejněná upoutávka se obešla prakticky beze slov a vystačila si s vykreslením atmosféry, na kterou se snad ve snímku můžeme těšit. V novém traileru už se mluví. Závodní výjevy nechybí a jsou opravdu intenzivní. Docela dobře se daří ilustrovat, že do historických závodních strojů museli usedat opravdoví sebevrazi. Podstatná část ukázky se pak věnuje představení samotného Ferrariho. Adam Driver jej hraje s velkým gustem. Je to klasický Ital. Velký macho, který se neobejde bez zvýšeného hlasu a divoké gestikulace. Trailer zároveň signalizuje, že nás čeká příběh komplikované osobnosti. Enzo toho hodně dokázal, k čemuž dopomohl jeho úctyhodný zápal. Zároveň to byl ale viditelně nedospělý a sobecký muž, který svoje touhy stavěl nad všechno ostatní, nehledě na brutální dopady, jaké to mělo na jeho nejbližší.

Děj se odehrává v létě 1957, kdy je bývalý závodník Enzo Ferrari v hluboké krizi. Firma, kterou společně s manželkou Laurou před deseti lety vybudovali, je v úpadku. Bouřlivé manželství se potýká se smrtí dítěte, zatímco to druhé, nemanželské, Enzo přehlížel. Ferrari se rozhodne vzepřít proti nepřízni osudu siláckým gestem: Vsadí vše na jednu kartu a přihlásí se do tisíc mil dlouhého závodu napříč Itálií. Do ikonického Mille Miglia.

V hlavních rolích vystupují Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Gabriel Leone, Patrick Dempsey a Jack O’Connell. Režíruje Michael Mann, scénář společně s ním napsal Troy Kennedy Martin na základě knihy Brocka Yatese Enzo Ferrari – The Man and the Machine. České datum kino premiéry je stanoveno na 4. ledna 2025.

Podklady a foto: Neon

Galerie: 6

Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu Ferrari: V novém traileru je ze závodění akční nervák | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu