Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě

Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě | Fandíme filmu
Screen Gems
Zobrazit další 3 obrázky
James Gunn chystá „skutečného Supermana“, ale pokračovat může také jeho hororová varianta.

Včera jsme vás informovali, že společnost The H Collective počítá s dalším xXx. To ale není jediná značka, kterou by firma ráda ždímala dál. Pokračovat má také Syn temnoty (Brightburn). Firma chce na připravovaných filmech zřejmě primárně vyvíjet postupy pro integraci AI, Metaversa a dalších moderních technologií do produkce. Co je však podstatné pro diváky, The H Collective chce dál rozvíjet svoje filmové značky a to platí i pro Syna temnoty.

Spolumajitelem značky Brightburn je James Gunn, producent prvního snímku z roku 2019. Ten napsali Jamesův bratr a bratranec Brian a Mark. Režíroval David Yarovesky. Film byl hororovou variací na Supermana, kdy je malý Brandon vykreslený jako znepokojivý mimozemšťan nepochopený okolím, který nakonec proti lidem malého městečka obrátí svůj hněv a své nadlidské super síly.

Chlapec nebyl v prvním příběhu zpacifikovaný a v závěru to vypadalo, že hodlá v destrukci pokračovat. Titulková scéna naznačovala, že ve světě filmu existují další hororové variace na superhrdiny z komiksového katalogu DC. Konkrétně to vypadá, že vedle Syna temnot se svět musí potýkat s temnou verzí Aquamana a Wonder Woman. Také to vypadá, že se snímek potenciálně odehrává ve stejné realitě, jako superhrdinský film Super, který James Gunn napsal a zrežíroval v roce 2010. A tohle všechno by případný sequel mohl blíže prozkoumat.

Foto: první Syn temnoty

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě | Fandíme filmu Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě | Fandíme filmu Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě | Fandíme filmu Syn temnoty: Pokračování temného Supermana je v přípravě | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu