Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů

Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 6 obrázků
Mel Gibson se zaplete do průšvihu syna kriminálníka. Kdo je tu vlastně pachatel a kdo oběť?

Loni jsme vám představili snímek Desperation Road. Mel Gibson se v něm vrací v další z řady drsňáckých rolí, tentokrát jako otec syna (Garrett Hedlund), který sotva vyšel z vězení a už je zase v nějaké bryndě. Zveřejněný trailer se moc nepovedl. Působí, jako by vyzrazoval snad úplně celý děj. Ten navíc působí docela tuctově. Představuje příběh plný hříšníků, kteří mají zároveň dobrá srdce a dějí se jim daleko horší věci, než jaké by si za své poklesky zasloužili. To nás zřejmě má přimět, abychom jim fandili. Lidskou sílu a drama příběhu ale trailer tlačí hrozně na sílu. Už jen zvolená „osudová“ hudba působí na první poslech strašně přehnaně, jako do nějakého daleko většího filmu, kde na diváky bude čekat něco víc než jen zaťaté, posmutnělé pohledy venkovských gentlemanů s plným trestným rejstříkem.

Nicméně, níže si může přehrát trailer, a pokud ve vás probudí zvědavost, dočkáte se filmu v digitální distribuci 6. října. Zveřejněné fotky čekají dole v galerii.

Desperation Road vypráví příběh bývalého trestance Russella Gainese, který se s pomocí otce Mitchella snaží dát svůj život znovu do kupy. Pak se však z ničeho nic objeví Maben, obrátí Russellův život vzhůru nohama a dvojice se musí vydat na úprk. Násilná minulost je oba dohání, a tak musejí věřit jeden druhému, pokud se chtějí dožít dalšího rána. Snímek je popisován jako jižanský noirový thriller, zasazený do chřadnoucího městečka, kde se mladá žena spolu s dcerkou ocitá uprostřed násilných sporů a touhy po pomstě. Dále hrají Willa Fitzgerald, Ryan Hurst, Woody McClain a Pyper Braun. Režíruje Nadine Crocker.

Podklady a foto: Lionsgate

Galerie: 7

Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu Desperation Road: Trailer láká na Mela Gibsona ve víru kriminálních trablů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu