Plus One: Nejlepší party se změní v noční můru

Plus One: Nejlepší party se změní v noční můru | Fandíme filmu
Taky už se vám stalo, že jste se na mejdanu po pár drincích najednou viděli dvakrát? Tentokrát za to nemůže alkohol. Pusťte si trailer.

Příští rok to bude již deset let, co nás překvapil svojí filmovou prvotinou Hardcore řecký režisér Dennis Iliadis. Filmové drama dvou mladých řeckých prostitutek sklidilo velký ohlas nejen u diváků Karlovarského festivalu. Od té doby si Iliadis na své konto připsal remake hororu Poslední dům nalevo a letošní novinku +1 (Plus One), která si svoji premiéru odbyla na festivalech v USA a Kanadě.

Příběh, který má na triku sám Iliadis (za scénářem stojí Bill Gullo) se točí okolo dvou kamarádů Davida (Rhys Wakefield) a Teddyho (Logan Miller), kteří se dostanou na nejlepší párty roku (v Americe nejspíš jiné ani nemají). Přinesou si na ni s sebou jak své frustrace, tak velká očekávání a ze začátku jde vše, jak jinak, podle plánu. Po tři čtvrtě hodině se ale, díky zásahu shůry, vše změní a účastníci párty najednou mají kolem sebe „plus jednoho“ sebe sama. David s Teddym se tak ocitnou ve víru chaosu, který má otestovat nejenom jejich přátelství, ale i schopnost přežít.

Přiložený trailer jakoby nevěděl, co nám chce říct. Začátek, tak jako poster, je laděný do teen-sex-šmakulády, která se postupně změní v rádoby art-horor se spoustou náznaků toho, jak se budeme bát a s hrdiny prožívat nastalou situaci. Buď nám autoři nechtěli z filmu moc prozradit, nebo v horším případě nám neměli co jiného nabídnout. Uvidíme, jak nás autor divadelních her a oblíbený režisér televizních reklam svým třetím filmem překvapí.

Plus One: Trailer

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest