Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina

Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit dalších 8 obrázků
Statham, Stallone a spol. v nové upoutávce prolévají krev a likvidují hlavy. Pokochejte se. K tomu nové plakáty.

Produkce Expendables není pitomá. Fanoušci jí dali jasně najevo, že na „dětskou verzi“ Postradatelných nejsou zvědaví. Mládeži přístupná varianta se zkusila ve trojce, nové diváky to nepřilákalo a ty stávající jen naštvalo. U čtyřky jsme zpátky u poctivé, necenzurované verze a nový trailer dělá všechno proto, aby nám tuhle skutečnost pořádně omlátil o hlavu.

Přímo v traileru to mnohokrát zaznívá v komentáři i v popiscích. Ale to jsou jen slova. Hlavní jsou činy. A těch je požehnaně. Kulky se zařezávají do živého, nože jakbysmet. Hlavy praskají. Krev stříká. Ano, tohle je přesně to co, fanoušci Postradatelných chtějí vidět. A snad toho dostanou požehnaně. Pusťte si trailer a dejte vědět, na koho z nováčků jste nejvíc zvědaví. Na hláškujícího 50 Centa? Na Megan Fox, která sází především na své ženské zbraně? Nebo snad na Tonyho Jaa, který dlouhá léta prokazuje, že je reálným přeborníkem bojových umění? Dejte vědět v komentářích.

K tomu jsou tu nové plakáty s jednotlivými postavami, které si můžete prohlédnout dole v galerii.

Nová generace hvězd se připojí k nejlepším světovým akčním hvězdám a společně prožijí adrenalinové dobrodružství ve filmu Expend4bles: Postr4datelní. K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, Randymu Coutureovi a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia. Vyzbrojeni všemi zbraněmi, které se jim dostanou do rukou, a schopnostmi je použít, jsou Expendables poslední obrannou linií světa a týmem, který je povolán, když jsou všechny ostatní možnosti mimo hru. Noví členové týmu s novými styly a taktikami však dají "čerstvé krvi" zcela nový význam. Režíruje Scott Waughn. Postradatelní se budou snažit zabránit nukleární válce mezi Spojenými státy a Ruskem. Datum premiéry je stanoveno na 28. září 2023.

Foto: Lionsgate

Galerie: 9

Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu Expend4bles: Postr4datelní – Pořádně krvavý trailer láká do kina | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu