Megalodon: The Frenzy – Kdo nemá dost obřích žraloků, dostane nášup

Megalodon: The Frenzy – Kdo nemá dost obřích žraloků, dostane nášup | Fandíme filmu
The Asylum
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer představuje nejnovější béčkový žraločí monster film, který se chce svézt s Megem 2.

Možná jste v kinech v posledních dnech viděli katastrofický velkofilm Meg 2: Příkop. Možná seřadíte mezi ty diváky, kterým snímek připadal celkem pitomý. Jenže vážení a milí, to pořád ještě nic nebylo.

Jak je dobrým zvykem, společnost The Asylum reaguje na Mega svým „mockbusterem“, tedy lacinou nápodobou, která se na slavnějším titulu snaží přiživit. Novinka se jmenuje Megalodon: The Frenzy. Zápletka je asi tak stejně debilní jako v Megovi 2: Vědci vyvinou čistý zdroj energie, který však probudí potvory z hlubin. A ty začnou pojídat lidi a lodě. To je všechno, víc vědět nepotřebujete.

Na první pohled tedy drahou a levnou verzí příběhu o mega žralokovi vlastně není rozdíl. Ten se však ukáže okamžitě při pohledu na triky, na úroveň záběrů, při poslechu hudebního podkresu. A co je nejdůležitější, pitomost Mega pomáhá prodat Jason Statham v hlavní roli. Tady podobně silný tahoun chybí.

Film zrežíroval Brendan Petrizzo. Scénář napsali Ryan Ebert, Marc Gottlieb a Bill Hanstock. (Proč tohle veledílo potřebovalo rovnou tři scenáristy, to čert ví). V hlavních rolích vystupují Caroline Williams, Eric Roberts, Jessica Chancellor, Jeff Daniels, Alex Trumble, Javier Luna, Ben Formella, Chase Hamilton, Jordan Hubbard, Victoria Grant, Sharon Desiree, Liam Hawley, Jordy Tulleners a Sarah Fraser. Na VOD film dorazí 18. srpna. Pusťte si trailer, koukněte na fotky.

Podklady a foto: The Asylum

Galerie: 3

Megalodon: The Frenzy – Kdo nemá dost obřích žraloků, dostane nášup | Fandíme filmu Megalodon: The Frenzy – Kdo nemá dost obřích žraloků, dostane nášup | Fandíme filmu Megalodon: The Frenzy – Kdo nemá dost obřích žraloků, dostane nášup | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu