Fantastická čtyřka se spojí s X-Meny

Fantastická čtyřka se spojí s X-Meny | Fandíme filmu
Anebo ne? Objevují se protichůdné zprávy.

Začalo to před pár týdny, když Bryan Singer, režisér X-Men: Days of Future Past, absolvoval krátké Q&A s novináři a mimo jiné byl tázán také na to, jestli by nechtěl natočit něco pro Marvel. Singer nejprve zavtipkoval, že by bral nějakého toho Iron Mana, aby konečně zbohatnul, a pak připustil, že má nápad na nějaký mash-up z Marvel Universe. Nic bližšího režisér prozradit nechtěl, takže fanoušci okamžitě začali spekulovat o tom, že od studia FoxMarvelu by režisér jistě neutekl, takže určitě musí myslet mash-up v rámci Foxu. A co tím může myslet? Další propojení několika různých větví X-Menů? Propojení X-Menů s Fantastickou čtyřkou? Se Silver Surferem? Těžko říct, ale pár dní na to, se příběh zamotává dál.

V magazínu SFX vyšel článek, ve kterém čtenáři kladli otázky Marku Millarovi, komiksovému autorovi, který je kamarádem Matthew Vaughna (producent posledních X-Menů a Fantastické čtyřky) a poradcem studia Fox, v otázce marvelovských komiksovek. Jeden ze čtenářů se zeptal, zda spolu budou Fantastická čtyřka a X-Meni sdílet společný vesmír. A Millar odpověděl:

„Nepochybuji o tom, že se někteří z těch hrdinů musí objevit jeden druhému navzájem ve filmech. To nejúžasnější, co se v superhrdinských filmech stalo před příchodem Avengers, bylo Cameo Nicka Furyho v Iron Manovi. I když se vlastně jen objevil chlápek s páskou přes oko, bylo to vážně cool. A já předpokládám, že něčeho podobného budeme vídat víc“.

Jenže ejhle. Chvíli na to se Millar na svém twitteru nechal slyšet, že jeho slova byla překroucena, a že pouze připustil, že se Fantastická čtyřka a X-Meni budou odehrávat ve stejném světě. Zároveň se ale nezdá, že se Millar nějak vyloženě zlobil na SFX magazín. Není tedy možné, že prozradil něco, co prozradit neměl a teď se snaží vycouvat? A i kdyby jeho slova nakrásně překroucena byla, není budoucí setkání jediným pořádným důvodem, proč zasazovat dva filmy do stejného světa? Zvlášť v dnešní době, kdy se Marvel snaží napodobit každý druhý? Mimo výše uvedené je navíc třeba brát ohled na skutečnost, že Millar je tak trochu tlučhuba a nejednou už se stalo, že ve snaze zalíbit se fanouškům malinko přeháněl. Momentálně tedy vše berte jako spekulaci, ale kdyby se X-Meni s Fantastickou čtyřkou nakonec přeci jen setkali, nikdo by se asi příliš nedivil. 

Co vy na to? Mělo by smysl propojovat Fantastickou čtyřku s X-Meny?

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu