Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež

Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Netflix představil trailer chystaného lupičského snímku.

Když někdo ve filmu říká, že se pustí od jedné poslední akce, než se na své dosavadní řemeslo vykašle, můžete se spolehnout, že se všechno pokazí a bude kolem toho spousta napětí nebo humoru. Ve filmu Voleuses (Wingwomen) bychom snad mohli dostat obojí.

Francouzská akční komedie pojednává o zlodějce Carole. Ta už je unavená životem na útěku, svou práci příliš nemusí, šéfová jí leze na nervy a navíc je těhotná. Spolu s nejlepší kamarádkou Alex se rozhodnou, že spáchají ještě jednu poslední krádež, a pak se na nebezpečný životní styl vykašlou. Terčem se stává obraz Velká odaliska od Martiala Rayssea. Plán však má k dokonalosti daleko a k jeho dokončení potřebují parťačky spoléhat na hašteřivou únikovou řidičku Sam, bývalou závodnici s temnou minulostí. S její pomocí by se mohl plán vydařit, pokud se však dámy mezitím navzájem nestačí pozabíjet.

V hlavních rolích vystupují Mélanie Laurent, Adèle Exarchopoulos, Manon Bresch, Isabelle Adjani, Philippe Katerine a Félix Moati. Krom toho, že Laurent (Hanebný pancharti, Podfukáři, 6 underground: Tajné operace) ztvárnila Carole, tak film také zrežírovala. Netflix novinku uvede 1. listopadu. Níže je trailer a v galerii dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež | Fandíme filmu Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež | Fandíme filmu Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež | Fandíme filmu Voleuses: V akční komedii se parta zlodějek pokusí o poslední velkou loupež | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu