Ash: První pohled sci-fi ze stanice, kde posádka záhadně zemřela

Ash: První pohled sci-fi ze stanice, kde posádka záhadně zemřela | Fandíme filmu
XYZ Films
Zobrazit další 2 obrázky
Aaron Paul a Eiza Gonzalez vyšetřují, co se stalo na odlehlé vesmírné základně.

Sci-fi snímek Ash zatím neoznámil datum premiéry, nicméně je na cestě. Točit se začalo v půli května a teď je buď hotovo, nebo minimálně produkce pokročila natolik, že už mohla divákům něco ukázat. Dole v galerii si tak můžete prohlédnout vůbec první fotografie. Na nich vystupují Aaron Paul a Eiza Gonzalez, představitelé hlavních rolí.

Jako první fotky zveřejnil magazín Entertainment Weekly, který zároveň pohovořil s filmaři. Paul a Gonzalez prozradili, že jsou dlouholetí přátelé, ale teprve teď měli příležitost si spolu zahrát a dost si to užili. Režisér Steven Ellison je známější spíš jako hudebník Flying Lotus. Věrný svému původnímu řemeslu nejen že si pro Ash složil vlastní doprovod, ale také celou dobu při natáčení něco pouštěl na place, což podle herců dost výrazně ovlivňovalo náladu, v níž snímek vznikal.

Ash je mix hororu a sci-fi. Ústřední protagonistka Riya (Eiza González) se probouzí na vzdálené vesmírné základně a zjišťuje, že zbytek posádky za nevyjasněných okolností zemřel. Riya si není jista, zda může věřit muži (Aaron Paul), který tvrdí, že byl vyslaný, aby ji zachránil. Jak ale společně vyšetřují, co se vlastně stalo, dává se do pohybu řetězec děsivých událostí a je to naopak zachránce, který začíná mít pochybnosti o tom, zda náhodou neměla žena ve smrti svých kolegů prsty. Režíruje Steven Ellison alias Flying Lotus. V dalších rolích vystupují Iko Uwais, Beulah Koale, Kate Elliott a sám Ellison.

Foto: XYZ Films

Zdroje: XYZ Films, Entertainment Weekly

Galerie: 3

Ash: První pohled sci-fi ze stanice, kde posádka záhadně zemřela | Fandíme filmu Ash: První pohled sci-fi ze stanice, kde posádka záhadně zemřela | Fandíme filmu Ash: První pohled sci-fi ze stanice, kde posádka záhadně zemřela | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu