Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix představuje chystanou zombie komedii, která přepůlí prázdniny.

Se zombies se ve filmech často pracuje jako s metaforou. Někdy odkazují k naší netečnosti, jindy ke slepému následování, k otupělosti, prázdnotě života. V kultovním Soumraku mrtvých Edgara Wrighta teprve zombie apokalypsa probudí hlavního hrdinu z letargie. A v Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie (Zom 100: Bucket List of the Dead) se na nás chystá příběh s obdobným východiskem.

Jak ukazuje čerstvě zveřejněný teaser, ústřední hrdina také v tomto případě podléhá životní letargii. Ubíjí jej kancelářská práce, kterou nenávidí. Raději by snad zemřel, než v marasmu pokračovat jediný další den. Takže zatímco zbytek lidí po začátku zombie apokalypsy žije ve strachu, Akira je nadšený. Už nikdy nemusí do práce a hrozící smrt mu konečně dodá kuráž dělat všechny věci, které vždy dělat toužil.

Hlavním hrdinkou je mladý muž jménem Akira, který dlouhá léta otročil v bezduché korporaci, kde do něj tepal hrubý šéf. Ten mu dával nelogické úkoly a vozil se po něm. Výplata za moc nestála, v Akirově bytě to vypadalo hrozně, nedokázal sebrat odvahu, aby pozval kolegyni na rande a obecně mu tak nějak všechno bylo jedno. Cítil se spíš mrtvý než naživu. Takže když udeří zombie apokalypsa, jeho život se paradoxně změní k lepšímu. Boj o přežití mu dodá chuť do života. Sepíše si bucket list stovky věcí, které musí zažít před tím, než vůbec jen pomyslí na to, že by jej nemrtví mohli dostat. Úklid v bytě nebo táboření na balkoně jsou jen začátek.

Hlavního hrdinu ztvárnil Eiji Akaso. Dále hrají Mai Shiraishi, Shuntaro Yanagi, Yui Ichikawa, Mayo Kawasaki, Akari Hayami, Miwako Kakei a Kurumi Nakata. Režíruje Yusuke Ishida. Netflix novinku nabídne 3. srpna.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie – první trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu