Lásky čas: Režisér Lásky nebeské cestuje časem

Lásky čas: Režisér Lásky nebeské cestuje časem | Fandíme filmu
Domhnall Gleeson cestuje časem za Rachel McAdams a podle trailerů to vypadá, že nás čeká docela půvabná romantická komedie.  

Kdo by nechtěl mít schopnost cestovat v čase? Vidět na vlastní oči nezapomenutelné okamžiky minulosti, seznámit se s velkými osobnostmi lidských dějin nebo napravit křivdy, jejichž důsledky ovlivňují současnost. Lákadlo nekonečných možností je příliš svůdné.  A co teprve, když takovou schopnost dostane mladík, který si vezme do hlavy, že díky svému daru získá přítelkyni svých snů.

V den svých jednadvacátých narozenin se Tim od svého otce dozví, že dokáže cestovat časem do minulosti. Možnost měnit historické milníky lidských dějin je mu zapovězena. Co ale dokáže ovlivnit je způsob a směr, kterým se ubírá jeho vlastní život. Od toho momentu upne všechny svoje síly k získání přítelkyně, což se ukáže být náročnější úkol, než se původně zdálo. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy pozná během studia práv nádhernou Mary. Zamilují se do sebe. Potom se ale během jedné z jeho cest časem přihodí nehoda, která zapříčiní, že se fakticky nikdy nepotkali. Tim se ovšem nevzdává a opakovaně cestuje do minulosti a snaží se získat dívku svého srdce zpět. Díky jeho schopnosti se mu podaří vytvořit dokonalou žádost o ruku, zachránit svou ženu při včasném porodu nebo pomoci svým přátelům z nouze. S přibývajícími lety ale zjišťuje, že to co se zpočátku zdálo jako unikátní dar, který dokáže zajistit štěstí a bezpečí pro něj a jeho blízké, má i řadu stinných stránek, které ohrožují na životě nejen jeho, ale i lidi kolem něj.

Výbornou volbou se jeví obsazení Rachel McAdams do hlavní ženské role. Majitelka jednoho z nejkrásnějších úsměvů na stříbrném plátně má s cestováním časem zkušenosti ze snímku Zakletý v čase z roku 2009. To pro její filmovou lásku Domhnalla Gleesona (Dredd, Harry Potter a Relikvie Smrti) to bude premiéra. Jeho otce ztvární Bill Nighy, ostřílený veterán, kterého si můžete pamatovat z Harryho Pottera nebo Pirátů z Karibiku. Zárukou kvality by měl být i režisér a scénárista v jedné osobě – Richard Curtis, který se může pochlubit takovými žánrovými klasikami, jako jsou Notting Hill, Deník Bridget Jonesové nebo Láska Nebeská. Premiéra je v tuzemských kinosálech stanovena na 7. 11.. Richard Curtis se v nedávném rozhovoru nechal slyšet, že About Time bude s velkou pravděpodobností jeho posledním počinem před důchodem. Nám tak nezbývá nic jiného, než doufat, že se velký režisér rozloučí ve velkém stylu. Zatím si můžete pro zkrácení dlouhé chvíle pustit trailery.

Lásky čas: Dva trailery

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest