Sly: Po Schwarzeneggerovi dostane vlastní Netflix dokument také Stallone

Sly: Po Schwarzeneggerovi dostane vlastní Netflix dokument také Stallone | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Pusťte si první teaser, který láká k odvyprávění životního příběhu jednoho outsidera, který se jako Rocky probojoval až na vrchol.

Dlouho to netrvalo a druhá obří akční ikona 80. let také dostala svůj dokument. Zatímco Schwarzeneggerův život byl zpracovaný jako minisérie (s názvem Arnold), Stalloneovi musí z nějakého důvodu stačit celovečerní film. Jmenovat se bude jednoduše Sly, jak se Sylvesterovi dlouhá léta přezdívá.

Anotace praví: Sylvester Stallone už skoro 50 let baví miliony lidí svými ikonickými postavami a velkofilmovými sériemi, jako jsou Rocky, Rambo či Expendables. Retrospektivní dokument nabízí intimní pohled na herce, režiséra a scenáristu s oscarovou nominací. Jeho vlastní životní příběh o outsiderovi, který se dokázal vypracovat, konkuruje příběhům, co přivedl k životu na plátně.

Film chystá režisér a střihač Thom Zimny, který se v dosavadní kariéře věnoval primárně videoklipům a dokumentům Bruce Springsteena. Snímek bude uvedený na Netflixu v listopadu letošního roku a momentálně zveřejněný teaser zatím příliš neukázal, co od filmu můžeme čekat. Zda to bude nekritická oslava, jako ve Schwarzeneggerově případě, anebo se dočkáme poněkud upřímnějšího portrétu.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 3

Sly: Po Schwarzeneggerovi dostane vlastní Netflix dokument také Stallone | Fandíme filmu Sly: Po Schwarzeneggerovi dostane vlastní Netflix dokument také Stallone | Fandíme filmu Sly: Po Schwarzeneggerovi dostane vlastní Netflix dokument také Stallone | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu