Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Netflix představuje nový akční spektákl, co uvede svým divákům během letních prázdnin.

Streamovací platforma Netflix během víkendu přinesla propagační akci Tudum, během níž ukazovala divákům svoje připravované novinky. Prostor dostal také akční thriller Heart of Stone, jenž u nás bude uveden pod překladovým názvem Rachel Stoneová: Sázka na Srdce.

Gal Gadot ve snímku hraje agentku Rachel Stone, členku speciální tajuplné špionážní organizace Charter. Agenti mají ten nejlepší trénink, nemají politické názory, nepatří k žádnému státu a zkrátka společně usilují v turbulentním světě o udržení míru. Napomáhá jim k tomu „Srdce“, mocná umělá inteligence s enormním výpočetním výkonem. Shromažďuje veškerá data lidské civilizace, analyzuje je, hledá v nich vzorce, na jejich základě připravuje predikce a navrhuje týmu Charter, jak nejlépe neutralizovat potenciální hrozby. Pokud by se technologie dostala do nepovolaných rukou, ohrozí to celosvětovou stabilitu. Jenže právě o to se pokusí hackerka Keya Dhawan. Dokáže ji Stone zastavit dřív, než bude pozdě?

Keyu hraje Alia Bhatt, v dalších úlohách vystupují Jamie Dornan, Sophie Okonedo, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi a Paul Ready. Režíroval Tom Harper, scénář napsal Greg Rucka. Netfix novinku nabídne 11. srpna. Nově zveřejněný trailer na první pohled snímek vykresluje jako další generickou akci od Netflixu, kde skutečně výrazné filmařské nápady a řemeslo nahrazují spíš nepříliš vydařené digitální triky. Ale pusťte si trailer a udělejte si obrázek sami:

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 7

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu Rachel Stoneová: Sázka na Srdce – Trailer špionážní akce s Gal Gadot | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu