Superman: Legacy: Známe dalšího kandidáta na roli nového Clarka Kenta

Superman: Legacy: Známe dalšího kandidáta na roli nového Clarka Kenta | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Ve snímku se můžeme dočkat padoucha, jakého jsme zatím ještě v celovečerních filmech nepotkali.

V půlce května se objevila první jména potenciálních kandidátů pro roli nového Clarka Kenta, jenž se nám představí ve snímku Superman: Legacy. Chystá jej režisér Strážců Galaxie James Gunn a půjde o nový výchozí bod provázaného filmového světa DC.

K již známým jménům připojil aktuálně magazín Variaty ještě jednoho uchazeče o roli Supermana. Svou castingovou nahrávku zaslal produkci také Pierson Fodé, jedenatřicetiletý herec známý z nekonečného seriálu Báječní a bohatí, případně z loňského akčňáku Muž z Toronta.

Magazín Deadline ještě před časem doplnil, že James Gunn chce vidět všechny castingové nahrávky osobně a začal se jimi probírat teprve ve chvíli, kdy dokončil propagaci Strážců Galaxie 3. Oficiálních castingových oznámení k novému Supermanovi bychom se tedy mohli dočkat v horizontu několika měsíců.

Zajímavostí je, že role Lexe Luthora je v rámci castingových agentur označována jako „Apex“. To nemusí nutně nic znamenat, v rámci castingu se různá krycí jména užívají běžně. Zároveň by to mohlo naznačovat, že ve filmu bude vystupovat Apex Lex, což je v komiksech alternativní verze Luthora, který má dostatečnou sílu na to, aby byl schopný fyzicky zápolit se Supermanem.

Nový film bude zaměřený na Supermanovu snahu vybalancovat své kryptonské kořeny s pozemskou výchovou. Kal-El je zosobněním pravdy, spravedlnosti a amerického přístupu k životu. Je ztělesněním laskavosti v čase, kdy má svět pocit, že je laskavost staromódní. Je to idealistický kluk z farmy, jehož největší slabinou je, že by nedokázal ublížit živé duši. Snímek bude volně inspirovaný duchem komiksové série All-Star Superman. Scénář napsal a režíruje James Gunn. Datum české premiéry je stanoveno na 10. července 2025.

Titulní foto je ilustrační, Superman v podání Henryho Cavilla

Zdroje: Variety, Deadline

Galerie: 2

Superman: Legacy: Známe dalšího kandidáta na roli nového Clarka Kenta | Fandíme filmu Superman: Legacy: Známe dalšího kandidáta na roli nového Clarka Kenta | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu