Expendables 4: Schwarzenegger vysvětluje, proč se nezúčastnil

Expendables 4: Schwarzenegger vysvětluje, proč se nezúčastnil | Fandíme filmu
Millenium Films
Arnold bude poprvé v sérii Postradatelných úplně chybět.

Letos v září po mnohaletých odkladech dorazí do kin Expendables 4. Tedy další díl série, kde se stárnoucí akční hvězdy scházejí, aby společně ukázaly, že ještě nepatří do starého železa. O čtyřce víme, že v ní bude vystupovat méně oldschoolových akčních hvězd, než tomu bylo kdykoliv předtím. Chybět bude tentokrát i Arnold Schwarzenegger, který se ukázal ve všech předchozích dílech. V rozhovoru pro magazín Parade vysvětluje proč:

Je to hotové a já v tom nejsem. Řekl jsem [Slyovi] ‚podívej se, to už tu bylo. Končím.‘ Chápal to. [Jedničku] jsem točil jako laskavost pro Slye. Jednu neděli jsme spolu s Brucem Willisem natočili v kostele rychlé dvě hodinky. Potom se Sly zeptal, jestli se můžu vrátit v Expendables 2. Tak jsem jeden víkend točil. V Expendables 3 jsem točil ještě o něco déle, ale to byl konec. Jednou spolu [se Slyem] ale něco natočíme.“

Arnoldovo vysvětlení je dost zjednodušující. Skutečnost pravděpodobně bude maličko složitější. Natáčení se dlouho odkládalo, sháněly se peníze a Stallone se hádal s jedním z producentů. Už tahle nejistota asi nebyla ničím, co by z Expendables 4 dělalo pro stárnoucího Arnieho na první pohled lákavý projekt. Čtyřka podle všeho byla oproti předchozím dílům o něco levnější, velká část akčních veteránů chyběla. Možná o ně nebyl z hlediska produkce takový zájem, nebo na ně prostě nebyly peníze. A natáčelo se na podzim 2021, kdy ještě filmový průmysl dost ovlivňovala covidová opatření a Schwarzenegger si v té době raději dopřával pauzu a držel se od filmování stranou.

Čili, v reálu vlastně vůbec nevíme, jestli o Arnolda stáli filmaři, případně zda by on byl ochotný přistoupit na jejich podmínky. Nicméně, kdyby panovaly optimální okolnosti, tak osobně věřím tomu, že by se natáčení nebránil, a že „už to tu bylo“ by mu vůbec nevadilo. Jak to vidíte vy?

Titulní foto: Arnold Schwarzenegger v Expendables 2

Zdroj: Parade

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest