Sleeping Dogs: Russell Crowe jako vyšetřovatel s Alzheimerovou chorobou

Sleeping Dogs: Russell Crowe jako vyšetřovatel s Alzheimerovou chorobou | Fandíme filmu
Highland Film Group
V kriminálním thrilleru nebude zřejmé, co se skutečně stalo a co je pouze výplod nemocné mysli.

Momentálně můžete Russella Crowea vidět v našich kinech jako Papežova vymítače a na začátku prázdnin bude hostem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Před časem také dokonči svou další hereckou zakázku.

V Austrálii skončilo natáčení kriminálního thrilleru Sleeping Dogs. Crowe ve snímku ztvárnil detektiva Roye Freemana, který se vrací do služby poté, co podstoupí novou léčbu Alzheimerovy choroby, kterou trpí. Je pověřený tím, aby znovu prověřil svůj předchozí případ brutální vraždy vysokoškolského profesora. Roy se pokouší na případ rozpomenout a požádá o pomoc svého starého parťáka, aby mu s vyšetřováním pomohl. Tentokrát se ale události vyvinou výrazně odlišným způsobem, když pánům do vyšetřování zasáhne okouzlující tajuplná žena. Roy rozplétá síť tajemství a protimluvů a je nucený čelit strašidelné skutečnosti, která mu v mžiku změní celý jeho svět.

Russell Crowe je dobře známý z Gladiátora či Čisté duše. Zavražděného profesora ztvárnil Marton Csokas (Into the Badlands), detektivního kolegu Tommy Flanagan (Westworld, Zákon gangu), tajuplnou ženu Karen Gillan (Strážci Galaxie, Jumanji). Dále hrají Harry Greenwood a Thomas M. Wright. Snímek jako svou prvotinu zrežíroval Adam Cooper, scenárista filmů jako Exodus: Bohové a králové, Kurýr: Restart nebo Assassin's Creed. Pro Sleeping Dogs spolu s ním scénář napsal Bill Collage, se kterým spolupracoval i na většině svých předchozích filmů. Snímek vychází z románu Kniha zrcadel od Eugena Ovidiua Chiroviciho.

Nedávno skončilo natáčení v Austrálii, snímek by měl být k vidění příští rok. Na titulce je první zveřejněná fotografie.

Foto: Highland Film Group

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu