Vybíjená: Bláznivá komedie chystá pokračování

Vybíjená: Bláznivá komedie chystá pokračování | Fandíme filmu
20th Century Studios
Vince Vaughn se vrací, aby do toho ještě jednou „šel na plný koule“.

Jestli máte rádi ujeté komedie a ještě jste neviděli Vybíjenou (Dodgeball) z roku 2004, určitě to s ní zkuste. Film si láskyplně střílí z klišé sportovních dramat, když všechny známé elementy sype do fiktivního světa tak trochu přestřelené vybíjené. Z míčové hry ze základky se najednou stává elitní drsný sport, kde si Ben Stiller střihl rozkošně namyšleného antagonistu.

Po letech se z ničeho nic připravuje pokračování, kde se v hlavní roli vrací Vince Vaughn. Ten si v prvním filmu zahrál majitele obyčejné tělocvičny, který se s partou vyděděnců pokusí vyhrát ve vybíjené pohádkovou peněžní výhru, aby svůj podnik s rodinnou atmosférou zachránil před Stillerovou hamižnou korporací. V pokračování se Vince vrátí ve stejné roli, ale cokoliv bližšího o dvojce zatím nevíme. Vaughn je o dvacet let starší, než když točil první snímek, tak uvidíme, zda stále bude uskakovat před balony, nebo se třeba přesune do pozice kouče.

Vaughn zřejmě snímek bude produkovat a přišel s námětem. Scénář napsal Jordan VanDina, jenž má za sebou dva díly nepříliš dobře hodnocené komedie The Binge, případně novou verzi seriálu Animáci. Není zřejmé, zda se na snímku bude jakkoliv podílet Rawson Marshall Thurber, scenárista a režisér původního snímku, který bohužel od fajn komedií přesedlal na tuctové akčňáky s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli.

Zároveň nevíme ani to, zda se vrátí kdokoliv z nabitého obsazení prvního snímku, kde vystupovali krom Vaughna také již zmiňovaný Stiller nebo Christine Taylor, Justin Long, Stephen Root, Alan Tudyk, Joel David Moore, Chris Williams, Missi Pyle, Gary Cole, Jason Batemanm, David Hasselhoff či William Shatner.

Foto: První Vybíjená

Zdroj: Deadline

Vybíjená

18.06.2004 | USA, Německo
Komedie
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest