Twisters: Tornádový film doplnil obsazení a spustil natáčení

Twisters: Tornádový film doplnil obsazení a spustil natáčení | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
V pokračování katastrofického hitu dostane na zadek samotný New York.

Pokračování Twisteru se jmenuje Twisters, protože podle Hollywoodských manažerů více = lépe. Původní hrdinové se nevracejí (Bill by ani nemohl, jeho představitel Bill Paxton zemřel), nicméně podle některých nepotvrzených zpráv by nová hlavní hrdinka mohla být dcerou dvojice z předchozího snímku. Hlavní hrdinku hraje Daisy Edgar-Jones, kterou v ústředních úlohách doplňují Glen Powell a Anthony Ramos.

Následně štáb doplnil také představitele všech ostatních rolí. V těch vystupují Maura Tierney (Aféra, Pohotovost), Harry Hadden-Paton (Panství Downton Lásky čas), Sasha Lane (American Honey, Loki), Kiernan Shipka (Šílenci z Manhattanu, Sabrinina děsivá dobrodružství), Nik Dodani (Atypický), David Corenswet (potenciál kandidát na roli Supermana), Tunde Adebimpe (Spider-Man: Homecoming, Skeleton Crew) a Katy O’Brian (The Mandalorian, Agenti S.H.I.E.L.D.).

Podle stanice KWTV-DT už se začalo natáčet v americké Oklahomě, přičemž Oklahoma City ztvární New York. Vedle toho se točí také ve městečku Okarche, což je daleko víc venkovská lokalita. Natáčet se má až do července.

Twitsters režíruje Lee Isaac Chung. Scénář napsal Mark L. Smith. V hlavních rolích vystupují Daisy Edgar-Jones, Anthony Ramos a Glen Powell. Datum premiéry je stanoveno na 19. července 2024.

Titulní foto je ilustrační: Anthony Ramos ve filmu Transformers: Probuzení monster

Titulní foto je ilustrační: První Twister

Zdroje: Deadline, KWTV-DT

Galerie: 2

Twisters: Tornádový film doplnil obsazení a spustil natáčení | Fandíme filmu Twisters: Tornádový film doplnil obsazení a spustil natáčení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest