Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu

Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Nová marvelovka nebude přístupná nejmladším divákům. Čeká nás paranoidní příběh o zrodu teroristy.

Marvel zveřejnil nový kratší trailer pro minisérii Tajná invaze (Secret Invasion), kterou studio uvede 21. června. Opět jde o hutnou upoutávku, jež jasně signalizuje, že novinka má ambici patřit mezi ty dospělejší marvelovské příběhy. Vidíme jen minimum momentů plných nadpřirozených super hrátek, namísto toho jsou do nebezpečných situací vrženi smrtelní agenti a jejich mimozemští protivníci se schopností měnit podobu.

Kdyby vám nestačila střízlivá atmosféra upoutávky, jsou tu i další signály, že tohle nebude veselé dobrodrůžo pro celou rodinu. Secret Invasion je po Moon Knightovi a Vlkodlaku: Nočním lovci teprve třetí marvelovka pro Disney+, která byla v Evropě označena přístupností 16+.

Také Cobie Smulders, představitelka agentky Marie Hill v rozhovoru pro magazín People uvedla, že je Tajná invaze daleko temnější než předchozí marvelovské minisérie. Dodává, že blíž poznáme osobní životy agentů, kteří dlouhá léta zpovzdálí dohlížejí na bezpečnost pozemšťanů. Je to právě Maria, kdo přivolává Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) po letech strávených v kosmu zpátky na Zemi. Dosud na výzvy nereagoval. Co se teď změnilo? Zatím byla přítomnost Skrullů na Zemi před lidmi utajena, teď se stává veřejně známou a to s sebou nese spoustu problémů.

Sám Jackson nedávno pro magazín Empire prozradil, že události Tajné invaze budou klíčové pro to, aby se vůbec mohl odehrát připravovaný celovečerní snímek The Marvels. Režisér Ali Selim pro Empire rozebíral záporáka snímku Gravika (Kingsley Ben-Adir). To je vůdce extremistického křídla skrullské populace na Zemi. Extremisté se z hlavního proudu vydělí poté, co mají pocit, že se příliš dlouho nevyplnily sliby, které jim před lety dal jejich vůdce Talos (Ben Mendelsohn). Máme čekat důkladné vykreslení teroristické figury, kdy uvidíme, proč vlastně k teroristickým prostředkům sahá, co ji k tomu dohnalo, jakou vliv má na zrod teroristů stát a prostředí z něhož vzešli. Ačkoliv snímek bude vypravěčsky čerpat z filmu noir a klasických thrillerů 70. let, po tematické stránce se máme dočkat paralel se současným světem.

Selim mluvil také s magazínem Games Radar, jemuž prozradil, že k realizování střízlivé vize jej povzbudil úspěch Captaina Ameriky 2, který jako špionážní thriller slavil u diváků úspěch. V tomhle směru má jít Tajná invaze ještě dál. A to první co si Ali vybaví z prvních schůzky s Marvelem, je vzájemná domluva, že v Tajné invazi nikdo nebude létat vzduchem. Což je vedle hromady příběhů s nadlidmi jistě pro diváky zajímavé zpestření.

Pusťte si trailer, koukněte dolů do galerie na nejnovější fotku s Nickem a Marií a na čerstvě zveřejněné plakáty s hlavními postavami.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott, Martin Freean, Don Cheadle, Cobie Smulders a Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim. Série má být uvedena na Disney+ v letošním roce.

Foto: Marvel

Zdroje: Empire I, II, People, Games Radar

Galerie: 11

Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu Tajná invaze: Nový trailer láká na drsný špionážní thriller od Marvelu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest