Arnold Schwarzenegger končí s Terminátorem

Arnold Schwarzenegger končí s Terminátorem | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Akční hvězda hovoří také o budoucnosti Trojčat a Conana.

Světoznámý milovník posilování Arnold Schwarzenegger má na Netflixu napilno. Už 25. května jej uvidíme v akční komedii FUBAR a následně 7. června dorazí dokumentární série Arnold. Při té příležitosti s ním The Hollywood Reporter probral řadu dalších věcí. Krom osobních názorů a životních i kariérních ohlédnutí přišla řeč také na konkrétní filmy, potažmo tedy značky a možné budoucí projekty.

Pokud jde o Terminátora, tam má Anorld jasno. Sága podle něj má další budoucnost, ale už nebude spojená s ním. S Terminátorem podle svých slov definitivně skončil. Diváci podle něj jasně dali najevo, že už o dosavadní podobu Terminátora nestojí a někdo musí tím pádem přijít s novým nápadem. Schwarzenegger nicméně zároveň přiznává, že pětka a šestka měly slabý scénář a filmaři si toho dopředu byli vědomi. Takže možná to v tomhle konkrétním případě Arnie se sebekritikou trochu přehání – kdyby poslední díly ságy byly vynikající, tak kdo ví, třeba by se jako terminátoří důchodce vracel vesele dodnes.

Dále se redaktor přeptal na pokračování Dvojčat, Trojčata, které bylo vy vývoji prakticky od Arnoldova návratu z politiky do Hollywoodu. O tomhle projektu herec říká, že je po letech příprav zaříznutý. Po smrti režiséra Ivana Reitmana prý přípravy pokračování zastavil jeho syn Jason Reitman. Nápad se mu prý nikdy nelíbil a okamžitě po otcově smrti přípravy zastavil, ačkoliv už měl projekt zajištěné financování a Schwarzenegger a Danny DeVito o něj hodně stáli. Namísto Trojčat tak prý Schwarzenegger spolu s DeVitem vyvíjí nějaký jiný projekt, protože si prostě chtějí znovu společně zahrát.

Třetí dotaz The Hollywood Reporteru směřoval k fantasy sérii Conan. To je další slavná značka, v níž se Arnie po návratu do politiky chtěl znovu předvést. Vznikl scénář o Conanově stáří, známý jako Legenda o Conanovi (The Legend of Conan), který napsal John Milius a podle Schwarzeneggera je opravdu vydařený. Na scénáři pracovali i další autoři a o projekt jevila zájem řada režisérů. Problém je však s právy. Ta drží Fredrik Malmberg a nikdy se je od něj nepodařilo získat. Před třemi lety tu byla zpráva, že práva zakoupil Netflix, nicméně ten podle Arnolda tvrdí, že o ničem takovém neví. Nám tedy prozatím nezbývá nic jiného, než zvědavě vyhlížet, v jaké formě a kde se slavný fantasy hrdina znovu vrátí na plátna či obrazovky.

Titulní foto: Arnold Schwarzenegger ve filmu Terminátor: Temný osud

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu