Kung Fu Panda 4: Známe zápletku a záporáka

Kung Fu Panda 4: Známe zápletku a záporáka | Fandíme filmu
Dreamworks Animation
Jack Black se znovu vrací jako mistr kung-fu, možná ve svém úplně posledním příběhu.

Kung Fu Panda je jednou z nejúspěšnějších animovaných sérií společnosti Dreamworks. První film přišel v roce 2008, už vznikly tři. Vedle toho také krátké filmy, několik animovaných sérií, televizní speciál, videohry a divadelní hra. A k tomu se samozřejmě prodala tuna hraček. Připravit čtvrtý celovečerní film je tak jeden z nejméně riskantních obchodních plánů v historii Hollywoodu.

Na CinemaConu v Las Vegas byly odhaleny o snímku první podrobnosti. V příběhu se Po (Jack Black) má stát novým duchovním vůdcem Údolí míru. Aby však úkol mohl přijmout, musí za něj někdo převzít úlohu Dračího bojovníka. Po chytí při činu zlodějskou lišku Shen. A ačkoliv se seznámili právě takto a neustále se spolu handrkují, našemu hrdinnému panďákovi začne pomalu docházet, že právě Shen by mohla být jeho ideální nástupkyní.

Dvojice společně opouští údolí a vydává se do velkého města, kde naráží na nečekané zosobnění zla: Novou záporačku, Chameleonku. Chameleonka má moc povolat jakéhokoliv padoucha z Poovy minulosti, což nám naznačuje, že by snímek mohl fungovat jako určité vyvrcholení celé série. Připomeňme, že v minulých filmech proti němu stáli sněžný leopard Tai Lung (Ian McShane), páv Lord Shen (Gary Oldman), vlk Wolf Boss (Danny McBride), býk Kai (J.K. Simmons), trio sněžných lepardic – sestry Wu (Sumalee Montano) a divočák Boar (Jayden Lund). Případně tvůrci mohou sáhnout do seriálů.

Jack Black se vrací v hlavní roli. Film připravují Mike Mitchell (Shrek: Zvonec a konec, LEGO příběh 2) a Stephanie Ma Stine. České datum premiéry je stanoveno na 7. března 2024.

Foto je ilustrační, z předchozího filmu

Zdroje: Slashfilm, Collider

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu