Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow

Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Koukněte, jak by Black Widow vypadala s krátkým sestřihem.

Jako Black Widow Scarlett Johansson vystupovala v letech 2010-2021. Znovu už se prý k roli vrátit nechce. Uvedla to v podcastu marvelovské kolegyně Gwyneth Paltrow (Pepper Potts), kde řekla: „S [Black Widow] jsem skončila. Je to uzavřená kapitola. Udělala jsem všechno, co bylo potřeba. Hrát jednu a tu samou postavu po celou dekádu pořád dokola je navíc dost zvláštní zkušenost“.

Špionka Natasha Romanoff se poprvé objevila v Iron Manovi 2, jako někdo, kdo měl dohlížet na chaotického Tonyho Starka. V Avengers: Endgame z ní byla vůdkyně celé hrdinské skupiny, která se obětovala za své kamarády a veškeré tvorstvo. Následně se ještě vrátila v prequelové Black Widow, kde konečně dostala možnost vést příběh z pozice hlavní hrdinky. Blíže jsme poznali její minulost a také její nástupkyni, Yelenu Belovou (Florence Pugh).

Dámy v podcastu ještě následně řešili, jestly se někdy vrátí Paltrow. Podle ní to moc pravděpodobné není, ale nevyloučila to. Johansson pak tvrdila, že její kolegyni Marvel ještě stoprocentně někdy zavolá.

Při pohledu z vnější by to nebyl nejmenší problém – Postava Pepper Potts se v posledních filmech objevovala už dost sporadicky. Pakliže by se někde měla mihnout jako ředitelka Stark Indistries, pro Paltrow by to bylo pár dní nenáročné práce. Pokud jde o Johansson, tak vzhledem k tomu, že aktuálně cestujeme po paralelních realitách, návrat zesnulé Black Widow by byl snadný. Ale jestli se skutečně Scarlett vracet nechce, tak pro tuhle chvíli není co řešit. V minulosti se nicméně objevila zpráva, která naznačuje, že by Johansson nějakou marvelovku mohla kupříkladu produkovat.

V tuhle chvíli každopádně štafetový kolík převzala Yelena Belova (Florence Pugh), Natashina mladší „sestra“ a další odchovankyně programu Black Widow. Yelena se příště objeví ve filmu Thunderbolts, který jeden čas marvelovský výtvarník Andy Park označil jako „pokračování snímku Black Widow“. Insider Jeff Sneider nicméně nedávno tvrdil, že jedním z důvodů, proč se přepisuje scénář filmu je právě to, že studio chtělo pozornost vyprávění soustředit víc na celý tým, ne primárně na Yelenu.

A když už byla řeč o Andym Parkovi, tak koukněte dolů do galerie na jeho nedávno zveřejněné výtvarné návrhy, které ukazují, že v jednu chvíli filmaři zvažovali možnost, že by Natasha Romanoff měla ve filmu Black Widow krátký sestřih.

Titulní foto: Scarlett Johansson ve filmu Black Widow

Zdroje: Podcast Gwyneth Paltrow, Andy Park, Jeff Sneider

Galerie: 5

Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu Scarlett Johansson už se nechce vracet k roli Black Widow | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest