Jamie Foxx: Zdravotní stav herce se nelepší, už týden je v nemocnici

Jamie Foxx: Zdravotní stav herce se nelepší, už týden je v nemocnici | Fandíme filmu
Sony
Rozdělaný film Back in Action za Jamieho dokončují dubléři.

Před týdnem Corinne Foxx informovala média, že byl její otec Jamie Foxx pro neupřesněnou „zdravotní komplikaci“ převezený do nemocnice. Událost se stala v americké Georgii, kde Foxx natáčel snímek Back in Action.

Tehdy to vypadalo, že o nějaké rutinní zdravotní zaškobrtnutí, jaké v životě zažije většina z nás. Foxx, jeho rodina nebo mediální zástupci nicméně nikdy nezveřejnili další podrobnosti ani nějakou aktualizaci toho, jak se Jamiemu daří.

Podle informací magazínu TMZ je Foxx stále v nemocnici a doktoři se nejrůznějšími testy stále snaží přijít na to, co mu vlastně je. Natáčení snímku Back in Action se mezitím nezastavilo a pokračuje s Foxxovými dubléry Chrisem a Travisem Parkerem. Pro tuto chvíli se zdá, že je produkce připravená snímek dokončit bez Foxxe. Zbývá několik posledních dní natáčení, Jamieho scény se točí s náhradníky. Zřejmě takovým způsobem, aby jim nebylo vidět do obličeje (případně se dal digitálně nahradit) a někdy během postprodukce mohla hlavní hvězda hlasový projev předabovat. Přejme herci brzké uzdravení.

Snímek Back in Action zpočátku přitáhl pozornost především proto, že jde o první film Cameron Diaz po zhruba desetileté pauze. Dále hrají Fola Evans-Akingbola, Kyle Chandler, Glenn Close nebo Andrew Scott. Režíruje Seth Gordon (Šéfové na zabití, Pobřežní hlídka, seriály Goldbergovi či Noční agent). Film vzniká pro Netflix.

Titulní foto je ilustrační: Foxx ve filmu Baby Driver

Zdroje: CNN, TMZ

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu