Hope: Michael Fassbender a Alicia Vikander v novém mysteriózním thrilleru

Hope: Michael Fassbender a Alicia Vikander v novém mysteriózním thrilleru | Fandíme filmu
Entertainment One
V odlehlém přístavním městečku bojují místní po tajuplném objevu o holé přežití.

Korejský režisér Na Hong-Jin natočil dobře hodnocené snímky Bílé maso, Žluté moře a Kvílení. Ve všech případech jde o drsné kriminálky či mysteriózní thrillery. A do této škatulky bude patřit i připravovaná novinka Hope.

Děj se odehrává v odlehlém přístavním městě Hopo Port, na jehož okraji dojde k tajuplnému objevu. Než se obyvatelé nadějí, musejí zoufale bojovat o holý život s něčím, s čím se dosud nikdy nesetkali. Režisér o snímku řekl, že se občas v životě stává, že dobrý skutek může vyústit v katastrofu, jednoduše kvůli rozdílným pohledům na věc. Na Hong-Jin doufá, že se mu přesně tohle podaří ve snímku zachytit takovým způsobem, jakým se to dosud ještě nikdy nepovedlo.

Většina filmu má být natáčena v korejštině, přesto v něm vystupuje až překvapivé množství anglicky mluvících herců. Nejprve byli obsazeni Alicia Vikander (Dánská dívka, Tomb Raider) a Michael Fassbender (12 let v řetězech, X-Men). Manželský pár si společně zahrál už ve snímku Světlo mezi oceány, při jehož natáčení se dal dohromady. Natáčení Hope se oba dva chtěli zúčastnit jednoduše proto, že se jim líbí předchozí režisérovy filmy a chtěli s ním spolupracovat. Ve snímku mají mít „klíčové role“ a budou v něm oba mluvit anglicky.

Dalšími zahraničními herci, kteří byli dosud obsazeni, jsou Cameron Britton (MINDHUNTER: Lovci myšlenek, Umbrella Academy) a Taylor Russell (Úniková hra, Ztraceni ve vesmíru). Do role policejní vyšetřovatelky pak byla obsazena Korejka Hoyeon (Hra na oliheň). Dále hrají Hwang Jung-min či Zo In-sung. Natáčení filmu má proběhnout v letošním roce.

Titulní foto je ilustrační: Alicia Vikander a Michael Fassbender ve filmu Světlo mezi oceány

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu