Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda nabral obsazení

Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda nabral obsazení | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
V napínavém thrilleru protagonista chce zachránit neprávem obviněného, aniž by při tom odhalil vlastní vinu.

Koncem března se objevila zpráva, že režisér Clint Eastwood připravuje snímek Juror #2, svůj potenciálně úplně poslední film. Magazín Deadline teď informuje, že všechny podmínky spolupráce už jsou se studiem Warner Bros. téměř dojednané a schválení projektu je prakticky hotová věc.

Souběžně si také režisér vybral dva představitele pro ústřední role, s nimiž se rovnou rozeběhla jednání. Nicholas Hoult ztvární přímo titulárního porotce č.2 a vedle něj byla obsazena ještě Toni Collette jako prokurátorka. Hoult je aktuálně k vidění ve snímku Renfield, jinak jej můžete znát také z Šíleného Maxe: Zběsilé cesty, Veliké nebo X-Menů. Collette v dubnu uvádí do kin novinku Mafia Mamma, užít jste si ji mohli ve filmech Na nože, Šestý smysl či Malá Miss Sunshine. Excelovala v seriálech Tara a její svět nebo Schodiště. Ve snímku Jak na věc si Toni zahrála Nicholasovu matku.

Když se zpráva o Jurror #2 objevila poprvé, magazín Discussing Film o něm mluvil jako o potenciálně posledním Eastwoodově filmu. Deadline teď hovoří jednoduše o „dalším“ Clintově snímku. Pravdou nicméně je, že v květnu bude slavnému režisérovi už 93 let, takže šance, že na další projekt už jednoduše nemusí mít síly, postupně narůstá.

Scénář snímku napsal Jonathan Abrams, jenž je zatím na IMDb zapsaný pouze jako producent Plánu útěku se Schwarzeneggerem a Stallonem. Ústřední protagonista thrilleru Jurror #2 během procesu s člověkem obviněným z vraždy pochopí, že oběť ve skutečnosti přejel autem on sám. Pokusí se zachránit obviněného člověka, aniž by při tom uvrhl podezření na sebe samého.

Titulní foto je ilustrační, Nicholas Hoult ve filmu Renfield

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda nabral obsazení | Fandíme filmu Juror #2: Poslední film Clinta Eastwooda nabral obsazení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu