Grand Death Lotto: Můžete vyhrát miliardy, ale zároveň vás mohou legálně zabít

Grand Death Lotto: Můžete vyhrát miliardy, ale zároveň vás mohou legálně zabít | Fandíme filmu
Amazon Prime Video / Paul Feig
Zobrazit další 2 obrázky
John Cena, Simu Liu a Awkwafina vystupují společně v bláznivé akční komedii z pošahané blízké budoucnosti.

Když máte v bláznivé komedii slušnou zápletku, tak vám pomůže vykolíkovat hřiště, na němž následně budete rozehrávat své ujeté fóry. Snímek Grand Death Lotto (zhruba „Velká smrtící lotynka“) jednu takovou zápletku má. Poslouchejte:

Film se odehrává v blízké budoucnosti, kdy je na tom Kalifornie ekonomicky hodně špatně. Právě tady je ustanovená slosovací hra „Velká loterie“. V té se dají vyhrát miliardy dolarů, ale má to jeden háček. Dokud nezapadne slunce, je zcela legální zabít toho, kdo je zrovna v držení vítězného losu.

Hlavní hrdinkou je Katie, která se čerstvě přestěhovala do Los Angeles. Té se čirou náhodou dostává do ruky vítězný tiket. Aby měla šanci přežít do západu slunce, spojí síly s amatérským „ochráncem vítězů“ Noelem. Aby to ale nebylo jednoduché, tak krom vražedných pokusů musí odolávat také návrhům Louise Lewise, Noelova konkurenta, který by rád Katie ochránil sám a vysloužil si tak od zachráněné tučnou odměnu.

Katie hraje Awkwafina (Šíleně bohatí Asiati, Jumanji: Další level), Louise Simu Liu (Baribe, Kimova večerka). Oba dva se znovu scházejí po tom, co představovali nejlepší kámoše v komiksovce Shang-Chi. Noela představuje John Cena (Peacemaker, Rychle a zběsile 9). Režíruje Paul Feig (Špión, Ženy sobě, Machři a šprti) a scénář napsal Rob Yescombe (Za čárou, videohra The Division). Feig a Cena patří mezi producenty.

Na první dobrou snímek působí jak parodie na hororovou Očistu, ale uvidíme, co z toho nakonec vyleze. Tvůrci slibují akční, výrazně fyzickou komedii. Snímek celosvětově uvede streamovací služba Amazon Prime Video. Natáčení už probíhá, níže najdete první fotky ze zákulisí.

Foto: Amazon Prime Video / Paul Feig

Zdroje: Deadline, Variety, Paul Feig

Galerie: 3

Grand Death Lotto: Můžete vyhrát miliardy, ale zároveň vás mohou legálně zabít | Fandíme filmu Grand Death Lotto: Můžete vyhrát miliardy, ale zároveň vás mohou legálně zabít | Fandíme filmu Grand Death Lotto: Můžete vyhrát miliardy, ale zároveň vás mohou legálně zabít | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu