AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit

AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Filmaři, kteří dali světu dva díly Ztracené kulky jsou zpátky, aby opět řádili ve francouzském stylu. Pusťte si trailer.

Není to tak dlouho, co Netflix nabídl pokračování snímku Ztracená kulka. Nešlo o nějaký přelomový zázrak, avšak diváci si vesměs pochvalovali fortelnou akci. Ze stejného tvůrčího okruhu teď míří na stream novinka nazvaná AKA. V hlavní roli i tady vystupuje Alban Lenoir a režíruje Morgan S. Dalibert, který měl u obou dílů Ztracené kulky na starost kameru. Krom toho Dalibert zrežíroval také snímek Les Emmerdeurs. Lenoir je u AKA také spoluautorem scénáře, stejně jako u Ztracené kulky. V minulosti se krom herectví živil také jako kaskadér, například při natáčení 96 hodin.

Hrdinou snímku je Adam Franco (Lenoir), ledově klidný agent speciálních jednotek, na kterého čeká hodně těžké morální dilema. V utajení se infiltruje hluboko do kriminálního syndikátu. Tam nečekaně přilne k synkovi hlavního bosse a bude se tak muset rozhodnout, na jaké straně vlastně stojí.

V dalších rolích vystupují Éric Cantona, Thibault de Montalembert, Sveva Alviti a Saïdou Camara. Netflix novinku nabídne divákům 28. dubna. Trailer naznačuje, že se snímek nebude příliš s ničím mazat a nabídne buldozerský typ akce, kdy prim hrají hrubá síla a rychlá likvidace oponenta. Níže si prohlédněte plakát a zveřejněné fotky.

Podklady a foto: Netflix

Galerie: 4

AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit | Fandíme filmu AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit | Fandíme filmu AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit | Fandíme filmu AKA: Netflix přináší drsnou akci, kde bodyguard neváhá pro chráněnce vraždit | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu