Wonder Man: Představitel záporáka pro novou marvelovskou sérii byl potvrzený

Wonder Man: Představitel záporáka pro novou marvelovskou sérii byl potvrzený | Fandíme filmu
Marvel Comics
Zobrazit další 1 obrázek
Nová série nám ukáže, jak se změní Hollywood ve světě, kde existují skuteční superhrdinové.

Ačkoliv Marvel plánuje do budoucna vydávat každoročně menší počet sérií než v minulosti (v roce 2021 jich běželo dokonce pět), přípravy nových zatím zdánlivě nijak nebrzdí. Ještě letos na jaře má začít natáčení série Wonder Man, k níž před časem mezi hollywoodskými insidery začala kolovat první anotace. Podle té se seznámíme se Simonem Williamsem, hercem, kaskadérem a celebritou. Série má údajně pojednávat o dvou hercích, kteří se snaží prorazit v Hollywoodu. Máme se také dozvědět, jak vlastně celý filmový průmysl vypadá ve světě, kde existují skuteční superhrdinové.

Do hlavní role už před časem byl obsazený Yahya Abdul-Mateen II. Druhou klíčovou postavou má být Eric Williams, Simonův bratr, který je v komiksech černou ovcí rodiny Williamsových a dlouhodobě jej to táhne ke zločinu. Nakonec se z něj stává padouch s nadlidskými nebezpečnými silami známý jako Grim Reaper („Smrťák“). Už v minulosti se šuškalo, že by měl úlohu ztvárnit Demetrius Grosse. Teď magazín TV Line (sesterská publikace prestižní Deadline) píše, že Grosse skutečně podepsal smlouvu a do úlohy nastoupí. Herce můžete znát z filmu Straight Outta Compton nebo ze seriálu Živí mrtví: Počátek konce.

Seriál produkuje Destin Daniel Cretton, hlavním scenáristou je Andrew Guest, v hlavních rolích vystupují Yahya Abdul-Mateen II a Demetrius Grosse. V komiksech se Wonder Man objevuje od roku 1964. Občanským jménem je známý jako Simon Williams a začínal jako záporák, když se jej Baron Zemo rozhodl využít jako nástroj pro své plány. Změnil jej z obyčejného člověka na bytost vytvořenou z pevné ionické energie. To mu dalo nadlidskou sílu, výdrž a odolnost, schopnost metat výboje a později také létat. V boji je často schopný postavit se Thorovi, Hulkovi, Iron Manovi či Captain Marvel. Williams záhy odmítl svého zlého pána a rozhodl se přidat na stranu Avengers. Zajímavé je, že v civilním životě je (v některých příbězích) celebritou, protože pracuje jako kaskadér a herec. V komiksech je často spojovaný s Visionem, protože měli značně podobnou životní energii. Někdy postavy vystupovaly skoro jako bratři a v Simonovi se probudily city k Wandě Maximoff.

Titulní foto: Komiksová předloha

Zdroje: TV Line, Daniel Richtman

Galerie: 2

Wonder Man: Představitel záporáka pro novou marvelovskou sérii byl potvrzený | Fandíme filmu Wonder Man: Představitel záporáka pro novou marvelovskou sérii byl potvrzený | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu