Krotitelé duchu: Se záhrobím se utká Kumail Nanjiani a další nováčci

Krotitelé duchu: Se záhrobím se utká Kumail Nanjiani a další nováčci | Fandíme filmu
Sony / Jason Reitman
Natáčení nových Ghostbusters začalo, seznamte se s hereckými posilami.

Noví Krotitelé duchů zatím neodhalili oficiální název. Známe pouze pracovní označení Firehouse (Hasičárna). To odkazuje ke skutečnosti, že se série vrací zpátky do New Yorku a zpátky do staré známé základny Ghostbusterů, kterou si původní partička zřídila ve vysloužilé požární zbrojnici. Z její kulisy producent Jason Reitman a režisér Gil Kenan sdíleli první fotografii, kterou vidíte na titulce.

Natáčení snímku začalo v pondělí v ateliérech v Londýně a krátce na to bylo oznámeno několik zajímavých hereckých posil. Obsazení doplnili: Kumail Nanjiani, zkušený komediální herec, který po řadě vedlejších rolí prorazil díky seriálu Silicon Valley, následovala oscarová nominace za Pěkně blbě a velkofilmová příležitost v Eternals. Dále je tu Patton Oswalt, zkušený dabér, jehož hlas můžete znát třeba z Ratatouille nebo Sandmana, ale za sebou má i hromadu klasických rolí nebo stand-up vystoupení. James Acaster je primárně stand-up komik, který si zatím střihl pouze pár vedlejších roliček. Emily Alyn Lind zřejmě doplní mladou partu. Teprve dvacetiletá herečka dosud vystupovala v seriálech Pomsta, Code Black či Superdrbna, popřípadě ve filmu Doktor Spánek.

Hrdiny nově nastartované série jsou primárně Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Paul Rudd a Carrie Coon, kteří se poprvé ukázali v předchozím díle Krotitelé duchů: Odkaz. Nově obsazení doplnili Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster a Emily Alyn Lind. Režíruje Gil Kenan, produkuje Jason Reitman. Datum premiéry je stanoveno na 21. prosince 2023.

Titulní foto je ilustrační: Krotitelé duchů: Odkaz

Zdroje: Krotitelé duchů, Jason Reitman

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest