Moucha: Klasický horor zvažuje ženský remake

Moucha: Klasický horor zvažuje ženský remake | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Produkce si vyhlédla Zendayu do role zmutované vědkyně. Ale bude to trochu jinak.

Začátkem měsíce se na serveru Giant Freaking Robot objevil drb, podle něhož se chystá nová Moucha – tedy remake nebo pokračování klasického monster filmu z roku 1986, v němž režisér David Cronenberg nechal v groteskní nechutnosti Jeffa Goldbluma pomalu přeměnit v muší monstrum. Do hlavní role si produkce údajně vyhlédla Zendayu, herečku známou z poslední Spider-Manovy trilogie, z Duny nebo seriálu Euforie.

Tento týden přinesl další podrobnosti hollywoodský reportér Jeff Sneider. Podle jeho informací Zendaya nabídku dostala, ale odmítla. Není vyloučeno, že 20th Century Studios projekt připravují přímo pro streamovací službu Hulu, v takovém případě je možné, že bude potřeba najít nějakou levnější herečku. Sneider zároveň více méně potvrdil, že se ženská představitelka nehledá do úlohy nějaké partnerky hlavního mužského hrdiny, ale jako ústřední protagonistka, která sama projde monstrózní proměnou. Reportér ještě doplnil, že současnou verzi projektu už nechystá J.D. Dillard, ale někdo nový – Dillard byl k projektu připojený v minulosti, když se remake Mouchy chystal asi před šesti lety.

Co si tedy můžeme z dostupných informací vzít? Po letech nečinnosti se opět chystá nové zpracování Mouchy – remake či volné pokračování. Hlavní mutující postavou tentokrát má být žena, což může snímek dostatečně odlišit od původního zpracování. Zdá se, že studio by rádo do hlavní role obsadilo známou tvář, ale zároveň nelze vyloučit, že film půjde rovnou na stream a bude tak třeba se v castingových ambicích uskromnit.

 Moucha (The Fly) je klasický horor Davida Cronenberga z roku 1986. Jeff Goldblum v něm hrál vědce, který se při pokaženém teleportačním experimentu změní v muší stvůru. Cronenbergův film je remakem snímku z roku 1958 a ten vychází volně z povídky George Langelaana. 

Titulní foto: Moucha (1986)

Zdroje: Jeff Sneider, Giant Freakin Robot

Moucha

15.08.1986 | USA, Velká Británie, Kanada
Sci-Fi, Horor
Info o filmu

Galerie: 2

Moucha: Klasický horor zvažuje ženský remake | Fandíme filmu Moucha: Klasický horor zvažuje ženský remake | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu