In The Blink of An Eye: Epická sci-fi z průřezu lidských dějin obsadila hlavní roli

In The Blink of An Eye: Epická sci-fi z průřezu lidských dějin obsadila hlavní roli | Fandíme filmu
Sony Pictures
Ambiciózní snímek nás provede dějinami od neandrtálců až po kolonizaci cizích planet.

Loni v říjnu jsme vás informovali o chystané sci-fi In The Blink of An Eye (zhruba „V mžiku“ či „Mrknutím oka“), který připravuje Andrew Stanton, oscarový režisér WALL-Iho nebo Hledá se Nemo. V hraném celovečeráku společně s ním budeme hledat podstatu života v několika časových rovinách od pravěku až po futuristické osidlování cizích světů.

Natáčení se blíží a do jedné z hlavních rolí momentálně byla obsazena Kate McKinnon, úspěšná komička, která se proslavila ve varietním pořadu Saturday Night Live a vidět jste ji mohli ve filmech Krotitelé duchů, Pařba o Vánocích, Holky na tahu či Špión, který mi dal kopačky. V dramatických rolích ji vídáme spíš výjimečně, takže se můžeme těšit, jak dostane příležitost předvést svůj rozsah.

Příběh je přirovnávaný k filmům jako jsou 2001: Vesmírná odysea, Interstellar, Magnolia nebo Atlas mraků. Jeho snahou je postihnout lidskou historii, podstatu života, smrtelnost, lásku, naději a osobní pouta. Příběh se odehrává ve třech časových rovinách. Ta z období 45 tisíc let před naším letopočtem sleduje tlupu neandrtálců a jejich každodenní snahu o přežití, navzdory nemocem a dalším potížím. Druhá linka je zasazena do přítomnosti, kde vědkyně zkoumá neandrtálce a pokouší se najít nějakou smysluplnou mezilidskou vazbu. A třetí linka je zasazena do roku 2217, kde žena s uměle prodlouženým životem vyráží pouze v doprovodu androidky a nákladu lidských embryí na vzdálenou planetu, aby ji kolonizovala.

Titulní foto je ilustrační, Kate McKinnon ve filmu Krotitelé duchů (2016)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu