Longlegs: Nicolas Cage hraje okultního zabijáka

Longlegs: Nicolas Cage hraje okultního zabijáka | Fandíme filmu
Disney
Šílený Cage dostal příležitost ztvárnit sériového vraha v klasickém vyšetřovatelském thrilleru.

Když řeknete, že Nicolas Cage čas od času působí ve svých rolích jako šílenec, mnoho lidí se s vámi asi nijak zásadním způsobem přít nebude. Nic vypoulí oči, začne vřískat a pokud jej někdo náhodou nezná, tak by nevěřil, že ještě před chvílí herec dokázal vystupovat zcela klidně nebo dokonce šarmantně. Cage je zkrátka ideálním kandidátem pro roli sériového vraha.

Teď jednu takovou dostal ve snímku Longlegs, jenž se momentálně natáčí v kanadském Vancouveru. Hlavní hrdinkou je agentka FBI Lee Harker, nadaná nová rekrutka, jež je přidělena k případu unikajícího sériového vraha (Cage). Případ se komplikuje, důkazy směřují k okultismu. Harker navíc zjišťuje, že má na nemilosrdného zabijáka osobní vazbu. Musí se jej pokusit zastavit dřív, než vezme životy členů další nevinné rodiny.

Lee hraje Maika Monroe, která prorazila díky thrillerům Host a Neutečeš. Zdálo se, že Den nezávislosti 2 by ji mohl katapultovat směrem k velkofilmům, avšak snímek neuspěl a Maika dál vyhledávala menší projekty, jako jsou Tau, Honey Boy nebo Watcher. Cageovu kariéru asi není třeba dlouze představovat: Etabloval se snímky jako Potíže s Arizonou, Pod vlivem úplňku či Zběsilost v srdci. Opustit Las Vegas mu vyneslo Oscara, snímky jako Skála, Tváří v tvář, Con Air, 8 MM, 60 sekund nebo Lovci pokladů popularitu, kousky jako Adaptace nehynoucí respekt.

Cage je jedním z producentů Longlegs. Snímek napsal a režíruje Oz Perkins, autor stylisticky výrazných hororů February či Mařenka a Jeníček v lese hrůzy.

Titulní foto je ilustrační – Nicolas Cage ve filmu Lovci pokladů

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest