Oppenheimer: Teaser zve diváky k oscarovému kandidátovi příštího roku

Oppenheimer: Teaser zve diváky k oscarovému kandidátovi příštího roku | Fandíme filmu
Universal Pictures
Atomová síla uniká z vaší obrazovky, stejně jako síla Christophera Nolana.

Oscary jsou předány a už teď se pomalu začínají vynořovat spekulace o tom, jaké snímky by mohly být nominovány v roce příštím. Vynořují se tipy jako Duna 2, The Killer nebo Killers of the Flower Moon. A v tomhle výběru nemůže chybět ani Oppenheimer, další opus Christophera Nolana.

Stejně jako Malá mořská víla Oppenheimer během slavnostního předávání představil novou upoutávku. Tentokrát to nebyl plnohodnotný trailer, ale pouze půlminutový spot, i tak se nicméně dočkáváme nových záběrů z příběhu J. Roberta Oppenheimera (Cillian Murphy), otce atomové bomby. (Přikládáme video ve dvou variantách, pro případ, že by jedna přestala být dostupná).

Oppenheimer je epický thriller o nevyzpytatelném muži plném paradoxů, který musel riskovat zničení světa, aby jej zachránil. Scénář vychází z Pulitzerovou cenou oceněné knihy American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer od Kaie Birda a Martina J. Sherwina. V hlavnírch rolích Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, David Dastmalchian, Kenneth Branagh, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gary Oldman, Matthew Modine, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Matthias Schweighöfer, Gustaf Skarsgard, Harrison Gilbertson, Emma Dumont, David Rysdahl, Louise Lombard, Guy Burnet, Danny Deferrari, Josh Peck, Casey Affleck a Robert Downey Jr. Režíruje Christopher Nolan. Datum české premiéry je stanovené na 20. července 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest