To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer

To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit další 4 obrázky
Hutných detektivek s rozháranými vyšetřovateli a vyšinutými vrahy není nikdy dost.

Zabiják, který udeří jako duch a zase zmizí. Ben Mendelsohn znovu v roli soustředěného vyšetřovatele. Shailene Woodley jako těžce zkoušená, ale extrémně odhodlaná policistka. Detektivní thriller To Catch a Killer (Chytit vraha) prostě vypadá dobře. Zveřejněná upoutávka dává vzpomenout na klasické i soudobé detektivní thrillery à la Sedm nebo Outsider. K tomu si připočtěte záhadnou motivaci zabijáka a jeho neotřelé metody a rázem se před námi rýsuje lákavý thriller.

Snímek natočil Damián Szifron, argentinský režisér, který skoro před deseti lety uvedl vynikající Divoké historky. Scénář napsal společně s Jonathanem Wakemanem. V dalších rolích vystupují Jovan Adepo, Ralph Ineson, Rosemary Dunsmore, Jason Cavalier a Mark Camacho. Film bude 21. dubna uvedený do amerických kin, zprávy o lokálním uvedení zatím nemáme. Dole pod trailerem najdete dosud uveřejněné fotky. Oficiální synopse říká:

Eleanor (Woodley) je novodobá Clarice Starling, mladá policejní vyšetřovatelka, která se potýká s démony svojí minulosti. Vrchní vyšetřovatel FBI (Mendelsohn) ji angažuje, aby s ním vytvořila profil narušeného jedince a pomohla jej vystopovat. Celostátní pátrání FBI a policie je na každém kroku komplikované zabijákovým nepředvídatelným chováním. Díky své ztrápené duši by Eleanor mohla být jediným člověkem, který dokáže pochopit pachatelovu mysl a dovést jej ke spravedlnosti.

Dříve byl snímek známý jako Misanthrope.

Podklady a foto: Vertical

Galerie: 5

To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu To Catch a Killer: Thriller se sniperským zabijákem má šťavnatý trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest