Followers: Influencer natočí skutečné duchy

Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu
Parkhouse Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém hororu youtuber v touze po slávě začne natáčet nadpřirozeno. Pusťte si trailer.

Technika found footage přinesla především do hororového žánru zajímavý nový prvek. Některé situace mohly působit autentičtěji a pokud jste měli zajímavý nápad, tak i s relativně malým rozpočtem šlo natočit celovečerák, který budou diváci brát vážně. Potíž naopak byla v tom, že v některých situacích působilo opravdu neuvěřitelně, že by zrovna v danou chvíli někdo natáčel. Tenhle problém se v současnosti lehce stírá, protože v době přebujelých sociálních sítí je zaznamenávání kdejaké blbosti čím dál běžnější.

Snímek Followers (Sledující) jde ještě o krok dál, když je hlavním hrdinou rovnou influencer, který natáčí pořád a všechno. Trailer naznačuje, že ústřední protagonista Jonty nejprve točí podvodná videa, aby nabral sledující, ale později (když už mu nikdo nevěří) se mu podaří natočit skutečné nadpřirozené dění. Zápletka není sama o sobě špatná, jen to bohužel vypadá, že se filmaři nadpřirozené jevy pokusili občas vykreslit až příliš doslovně (namísto toho, aby si vystačili s náznaky, jako Paranormal Activity nebo Blair Witch) a efekty vypadají celkem lacině.

Oficiální synopse říká: Zájem o influencera Jontyho (Harry Jarvis) upadá. Za každou cenu však touží být slavným a snaží se dosáhnout milionu followerů. Spolu s nástupem na univerzitu doufá, že se mu podaří popularitu znovu obnovit. Jedinečná příležitost se naskytne, když se v jeho studentském bydlení objeví démonická bytost. Aby získal vytouženou slávu a bohatství, rozhodne se Jonty streamovat všechno nadpřirozené, co on a jeho spolubydlící v domě zažijí. Ale jakou to bude mít cenu?

V dalších rolích vystupují Loreece Harrison, Erin Austen, Daniel Cahill, Nina Wadia, Orion Lee a Tanya Burr. Film natočil Marcus Harben. Od 24. března bude snímek k vidění na VOD. Pusťte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotky. Festivalové recenze slibují lehce nadprůměrnou hororovou zábavu.

Podklady a foto: Parkhouse Pictures

Galerie: 6

Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu Followers: Influencer natočí skutečné duchy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest