Supercela: Nový trailer má spielbergovské kvality

Supercela: Nový trailer má spielbergovské kvality | Fandíme filmu
Saban Films
Zobrazit další 2 obrázky
Režisér vzal střihačské nůžky do ruky a připravil pro katastrofickou novinkou takovou upoutávku, která blíže vystihuje jeho autorský záměr.

Katastrofický snímek Supercela (Supercell) předvedl první trailer už v půlce února. Teď je tu další upoutávka, s přídomkem „režisérská“. Zatímco marketingové oddělení v prvním traileru se snažilo opřít především o nebezpečí a obecně vzrušující stránku věci, režisér Herbert James Winterstern sází spíš na údiv, fascinaci přírodou a lidské příběhy. Už minulý trailer dával vzpomenout na filmy Stevena Spielberga a tentokrát to platí dvojnásob. Styl záběrů, výběr postav, zvolená hudba...to všechno připomíná kombinaci ETho, Jurského Parku či Blízkých setkání třetího druhu. Kdyby se Wintersternovi skutečně podařilo takovým snímkům přiblížit, pak bychom se v dubnu mohli těšit na velice příjemné napětí pro celou rodinu – už 13. dubna dorazí snímek do českých kin.

V chystaném napínavém snímku sní teenager William (Daniel Diemer) o tom, že bude následovat kroky svého otce, legendárního lovce bouří Billa Brodyho, který při lovu zahynul. Ziskuchtivý a neopatrný Zane Rogers (Alec Baldwin) promění Billův odkaz v cestovní kancelář, která bere klienty lovit bouře. William uteče z domova a spojí se s tátovým starým parťákem Royem (Skeet Ulrych) a sám se pustí do lovu bouřek. Ale tornáda od otcových dob vyrostla. Zane vede skupinu turistů do oka té nejnebezpečnější supercely, jaká se kdy objevila a Willamova matka (Anne Heche) se zoufale snaží najít a zachránit svého syna, za pomoci jeho spolužačky (Jordan Kristine Seamón). Režíruje Herbert James Winterstern, scénář napsal společně s Annou Elizabeth James.

Podklady a foto: Saban Films

Galerie: 3

Supercela: Nový trailer má spielbergovské kvality | Fandíme filmu Supercela: Nový trailer má spielbergovské kvality | Fandíme filmu Supercela: Nový trailer má spielbergovské kvality | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest