The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací

The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací | Fandíme filmu
Archetype Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Christina Ricci po Wednesday vyrazila do futuristického světa budoucnosti.

Christina Ricci prorazila rolí Wednesday Addams ve filmu Addamsova rodina na začátku 90. let. Následně si zahrála v pokračování, v Casperovi, v Ospalé díře, ve Zrůdě nebo Speed Racerovi. Poslední dobou si vede skvěle na seriálové frontě, když vystupuje v nečekaném hitu Yellowjackets a obloukem se vrátila k Addamsovým, když jsme ji moli vidět v seriálu Wednesday.

Brzy se na ni fanoušci mohou těšit také v akční sci-fi The Dresden Sun. Snímek se odehrává ve vědeckofantastické budoucnosti, kde světu vládnou korporace. Alegorický snímek se zabývá tématy jako jsou paralelní dimenze, zármutek či apatie. Dějová linka se zaměří na velkou loupež. O tu se pokusí žoldák s pevnými morálními zásadami a traumatickou minulostí. Spojí se s insiderem ze společnosti Peredor Corporation, aby ukradli extrémně cenný předmět známý jako „koule“.

Ricci ve snímku hraje doktorku Dresden, vzhledem k názvu tedy můžeme spekulovat o tom, že vynalezla jakýsi zázračný zdroj energie. Doktorka pracuje pro Peredor Corporation, takže by klidně mohla být zmiňovaným insiderem. Žoldáka ztvárnil Steven Ogg (Živí mrtví, Ledová archa). V dalších úlohách vystupují Mena Suvari, Linus Roache a Samantha Win. Snímek napsal a zrežíroval Michael Ryan, momentálně je film v postprodukci. Dole v galerii najdete první fotku z filmu a fotky z natáčení, z něhož pochází také následující video:

Foto: Archetype Pictures

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací | Fandíme filmu The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací | Fandíme filmu The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací | Fandíme filmu The Dresden Sun: V akční sci-fi nás čeká loupení, paralelní dimenze a nadvláda korporací | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu