Thunderbolts obsadili do klíčové role stoupající hereckou hvězdu

Thunderbolts obsadili do klíčové role stoupající hereckou hvězdu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Mezi marvelovské antihrdiny míří herec, který už má s komiksovkami zkušenosti. Uvidíme jej i v budoucích filmech.

Ještě v letošním roce se začne natáčet nová celovečerní marvelovka Thunderbolts, kde se do popředí dostávají antihrdinové v čele s Buckym Barnesem (Sebastian Stan) či novou Black Widow (Florence Pugh). Naposledy byla do zatím neodhalené role obsazena Ayo Edebiri, teď je tu ještě výraznější posila.

K obsazení se připojit Steven Yeun, který podle serveru Deadline získal ve snímku klíčovou roli a měli bychom se s ním potkávat i v budoucích marvelovkách. Korejský rodák se širšímu publiku představil zombie sérií Živí mrtví, kde ztvárnil sympaťáka Glenna. Přišly chválené herecké výkony v Okje, Vzplanutí, v Nene a především v Minari, kde byl za svůj výkon nominovaný na Oscara.

Vede hraných rolí propůjčil roli také značnému množství postav v animovaných seriálech. Naposledy v chválené superhrdinské sérii Neporazitelný, kde ztvárnil ústředního hrdinu, který je určitou variací na Supermana. Možná právě kvůli téhle roli už fanoušci spekulují o tom, zda náhodou nebude hrát Steven u Marvelu Sentryho nebo Hyperiona, tedy taktéž postavy, které mají supermanovský předobraz.

Julia Louis-Dreyfus se vrací jako Valentina Allegra de Fontaine, Wyatt Russell jako U.S. Agent, Sebastian Stan jako Winter Soldier, Hannah John-Kamen jako Ghost, Florence Pugh jako Yelena Belova, Olga Kurylenko jako Taskmaster a David Harbour jako Red Guardian. Natáčení snímku odstartuje ještě letos. Scénář píše Eric Pearsons, režíruje Jake Schreier. Datum premiéry je stanoveno na 25. 7. 2024.

Titulní foto: Marvel

Zdroj: Deadline

Galerie: 3

Thunderbolts obsadili do klíčové role stoupající hereckou hvězdu | Fandíme filmu Thunderbolts obsadili do klíčové role stoupající hereckou hvězdu | Fandíme filmu Thunderbolts obsadili do klíčové role stoupající hereckou hvězdu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest