The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr

The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu
Screen Media
Zobrazit dalších 5 obrázků
Skoro 30 let po Sedm se Freeman vrací k vyšetřování psychopatických vražd. Pusťte si trailer.

Vyšetřování brutálních vražd není pro Morgana Freemana novinkou. Vyzkoušel si to v Sedm, Sběrateli polibků nebo v Jako pavouk. V novince The Ritual Killer (Rituální vrah) ztvárnil antropologa, který pomáhá s vyšetřováním sériových vražd páchaných kvůli rituálu muti, kdy jsou jednotlivé části těla zavražděného využívány k čarodějnictví. Bohužel, The Ritual Killer je jeden z těch případů, kdy si béčková produkce najme slavného herce, zaplatí mu slušné peníze, nechá ho hrát jen pár dní, nalepí jej do popředí na plakáty, ale většinu času pak diváci stráví s úplně jiným hercem.

V tomhle případě je to Cole Hauser. Ten sice vystupoval v řadě docela slušných produkcí, v poslední době například v seriálu Yellowstone, ale vedle Freemana přeci jen působí jako určitý sešup. Snímek zrežíroval George Gallo, který už s Freemanem natočil tři jiná béčka – Podfuk za všechny prachy, Ztracenou minulost a Nejdelší noc života, což je snímek, který má na české divácké databázi ČSFD hodnocení jen 15% a na Rotten Tomatoes profesionální recenzenti v průměru dávali známku 3,1 z 10, přičemž jen 5% kritiků film ohodnotilo kladným (nadpolovičním) bodovým hodnocením. Ani trailer pro The Ritual Killera nevypadá nijak úžasně, takže míra očekávání je na bodu mrazu a nezbývá než doufat, že Morgan na stará kolena ještě narazí na nějakou zajímavou roli, přeci jen už hezkých pár let neměl šanci pořádně předvést, co v něm vězí.

Detektiv Boyd (Cole Hauser) se nedokáže vyrovnat se smrtí svojí dcery a je fixovaný na případ sériového vraha, který své oběti zabíjí při obřadním rituálu muti. Pomoci ve vyšetřování mu může jedině profesor antropologie Mackles (Morgan Freeman), který ukrývá neskutečné tajemství. Jak se Boyd postupně noří hlouběji do zabijákova světa, hranice mezi příčetností a šílenstvím se stírá. Dále hrají Peter Stormare, Julie Lott, Vernon Davis, Paul Sampson, Lara Pictet a Giuseppe Zeno. Snímek bude uvedený na VOD 10. března.

Podklady a foto: Screen Media

Galerie: 6

The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu The Ritual Killer: Morgan Freeman vyšetřuje vraždění ve jménu pověr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest