Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování

Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailery nové verze Dětí kukuřice, kde nezletilí ohrožují váš život a v poli sídlí cosi démonického.

O dalších a dalších adaptacích Stephena Kinga se dozvídáme prakticky pořád. A když už si tvůrci nevyberou z široké nabídky autorových dosud nezfilmovaných knih a povídek, točí se alespoň pokračování, remaky a nové verze.

V případě Dětí kukuřice (Children of the Corn) vzniklo už tolik materiálu, že může příběh působit naprosto vyždímaně. Původní povídku King napsal už v roce 1977 a první filmové zpracování diváci viděli v roce 1984 (u nás bylo uváděno pod překladovým názvem Kukuřičné děti). Následovalo osm pokračování a jeden televizní film. Teď značka byla opět restartována pro kina a dušuje se, že nabídne nový úhel pohledu.

Nové zpracování podle tvůrců vychází z původní povídky spíše volně. Natočil jej Kurt Wimmer, režisér Equilibria, jemuž v roce 2006 na dlouhou dobu zlomil vaz propadák Ultraviolet. Jako scenárista napsal Kouli, Saltovou, remake Total Recallu nebo remake Bodu zlomu. Natáčelo se už v roce 2020, kvůli covidovým odkladům nicméně bude nové zpracování Stephena Kinga uvedeno až teď

Snímek pojednává o dvanáctileté Eden, kterou posedne v umírajícím poli zlý duch. Od té chvíle dívka začíná verbovat v malém městečku na svoji stranu další děti. Už nechtějí dál platit za chyby svých rodičů, a tak povstanou a převezmou kontrolu. Eden vede krvavé běsnění, při němž umírají nejen dospělí, ale obecně ti, kdo se jí postaví. Všichni dospělí jsou mrtví či zavření v cele a jedinou osobou, která může městečko zachránit, je středoškolačka, která se Eden odmítá podvolit.

V hlavních rolích vystupují Elena Kampouris, Kate Moyer, Callan Mulvey a Bruce Spence. S českým uvedením v kinech bychom počítat neměli, avšak už 21. března dorazí snímek do digitální distribuce.

Podklady a foto: RLJE Films

Galerie: 9

Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu Kukuřičné děti: Malí vrahouni Stephena Kinga dostali nové zpracování | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu