Hypnotic: Ben Affleck v akčním thrilleru vyšetřuje tajný vládní program

Hypnotic: Ben Affleck v akčním thrilleru vyšetřuje tajný vládní program | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Robert Rodriguez připravil výpravnou novinku se sci-fi elementy, o které mluví jako o „Hitchcockovi na steroidech“.

Po letech odkladů by letos konečně měl být zveřejněný snímek Hypnotic. Vysokorozpočtový thriller s Benem Affleckem v hlavní roli se záhadně držel mimo mediální pozornost, nicméně to se teď snad konečně změní, protože k premiéře by mohlo dojít letos v létě.

 

Hypnotic je akční thriller v němž Affleck hraje detektiva, který vyšetřuje tajuplný vládní program a zmizení svojí dcery. Režisér Robert Rodriguez o snímku říká, že je jako „Hitchcock na steroidech“. Máme očekávat spoustu napětí a zvratu. Starší zprávy uváděly, že se dcera ztratila za hodně záhadných okolností, a že se detektivní vyšetřování točí kolem loupeží, které jsou na první pohled fyzikálně nemožné. Také se psalo, že součástí příběhu je sci-fi element.

Rodriguez (Desperado, Sin City, Grind House: Planeta Teror) snímek začal psát už v roce 2002 a k dílu se připojil ještě Max Borenstein (Godzilla, Kong: Ostrov lebek, Godzdilla vs. Kong). V dalších rolích vystupují Alice Braga, William Fichter, JD Pardo, Kelly Frye a Jeff Fahey.

Snímek se po mnoha odkladech začal točit v roce 2021. Přípravy dál protáhl koronavirus a následně ještě potíže s hledáním amerického distributora. To pozdrželo vydání snímku i ve zbytku světa. Podle informací magazínu Deadline dokonce chce část mezinárodních distributorů od pronájmu licence odstoupit, protože začínají ztrácet důvěru, kterou ve film měli. Nakonec bychom se nicméně v té či oné podobě měli thrilleru dočkat, protože Peacock zakoupil (minimálně pro USA) streamovací práva.

To je pro fanoušky Afflecka či Rodrigueze milá zpráva, na druhou stranu působí trochu zvláštně, že u thrilleru s takovým obsazením a pětašedesátimilionovým rozpočtem nebyl zájem distributorů větší. Doufejme, že se na nás neřítí průšvih.

Titulní foto je ilustrační: Ben Affleck ve filmu Zúčtování

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest