The Marvels odkládají premiéru a je tu první plakát

The Marvels odkládají premiéru a je tu první plakát | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Datum uvedení souběžně mění Strašidelný dům.

Ano, také u The Marvels se hovořilo jako o jednom z horkých adeptů pro představení prvního teaseru během nedělního Super Bowlu. Když se neobjevil, některé fanoušky to zklamalo. Teď už je zjevné, proč zveřejnění upoutávky vůbec nebylo na pořadu dne. Film totiž odkládá premiéru. Původně měl dorazit koncem července, ale namísto toho bylo nové datum premiéry stanoveno na 9. listopadu 2023.

Možných důvodů pro odložení snímku je hned několik. Zástupci Disneyho a Marvelu sami v posledních dnech hovoří o tom, že jednotlivé projekty musí dostat daleko větší péči a následně také patřičnou pozornost – neměly by být tolik nalepené na sebe. Čerstvě je do kin uváděný Ant-Man a Wasp: Quantumania. Snímek nesklízí zrovna nejlepší hodnocení, je tedy velice dobře možné, že se ve studiu zalekli a na příštím filmu si chtějí dát daleko víc záležet. Případně roli může hrát i to, že Disney+ bude každoročně zveřejňovat menší počet marvelovských sérií s většími časovými rozestupy. A je možné, že The Marvels navazují na minisérii Tajná invaze. Tu soudě dle posledních zpráv uvidíme zřejmě až někdy ve druhé polovině roku, takže potenciálně i The Marvels je tím pádem třeba pozdržet.

Spolu s oznámením termínu byl také zveřejněný nový plakát, jenž si můžete prohlédnout dole v galerii. Vystupují na něm všechny tři ústřední hrdinky. Monica Rambeau (Teyonah Parris), Carol Danvers (Brie Larson) a Kamala Khan (Iman Vellani). Doplněný byl také nový slogan. Oproti „výš, dál, rychleji“, jak deklarovala samostatná Captain Marvel, teď můžeme číst „výš, dál, rychleji, společně“, což ještě víc zdůrazňuje aspekt vzájemné spolupráce, který bude pro tři hrdinky klíčový.

Vedle The Marvels se změny termínu dočkal také rodinný komediální horor Strašidelný dům (Haunted Mansion). Ten si vezme původní termín marvelek a dorazí do kin 27. července, tedy s asi dvoutýdenním předstihem oproti dosavadnímu plánu.

Carol Danvers, známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan, alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír.

V hlavních rolích vystupují Brie Larson, Iman Vellani a Teyonah Parris. Ty nově doplňují Zawe Ashton a Park Seo-Joon. Vrací se také Samuel L. Jackson. Režíruje Nia DaCosta, na scénáři se podíleli Megan McDonnell, Elissa Karasik a Zeb Wells. Datum české premiéry je stanoveno na 9. listopadu 2023.

Podklady a foto: Marvel, Disney

Galerie: 2

The Marvels odkládají premiéru a je tu první plakát | Fandíme filmu The Marvels odkládají premiéru a je tu první plakát | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest