Creed III míří v nové upoutávce pod pás

Creed III míří v nové upoutávce pod pás | Fandíme filmu
MGM
Na boxerského šampiona čeká jeho dosud nejosobnější oponent. Bude to bolet.

Mezi trailery pro Strážce Galaxie 3 a The Flashe se během víkendového Super Bowlu představil širšímu publiku mimo okruh filmových fandů také Creed III. Další pokračování boxerského dramatu už se obešlo bez Rockyho v pozici kouče a to dokonce hned na několika úrovních. Nejen, že postava Rockyho chybí v příběhu, ale ani v zákulisí nestál Sylvester Stallone, aby nabídl pomocnou ruku. Namísto toho na sebe daleko větší odpovědnost vzal Michael B. Jordan, představitel hlavní role. Ten se dokonce i chopil režie a to vůbec poprvé v životě. Podle prvních ohlasů si vedl celkem slušně.

Teď jeho práci můžete ochutnat v superbowlové upoutávce, která znovu klade velký důraz na to, že se do Creedova života po letech vrací jeho kamarád z dětství Damian (Jonathan Majors), který zuří a je připravený udělat všechno proto, aby si „vzal zpátky“ všechno, co dle jeho přesvědčení mělo náležet právě jemu a Adonis to neprávem získal pro sebe.

Není horšího protivníka, nežli minulosti. Adonis (Michael B. Jordan) pokořil svět boxu. Jeho kariéra i rodina vzkvétají. Když se objeví jeho přítel z dětství a boxerský talent, je střet mezi bývalými kamarády nevyhnutelný. Bude to víc, než jen zápas. Režíruje Michael B. Jordan. dalších rolích vystupují Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Florian Munteanu, Wood Harris, Canelo Álvarez a Millie Davis. Produkuje Ryan Coogler, scénář napsali Zach Baylin a Keenan Coogler. Datum české premiéry v kinech je stanoveno na 2. března 2023.

Podklady a foto: MGM

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest