All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow

All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Máme pro vás nejnovější informace a fotky z Comic-Conu, také první plakáty.

Nejdříve se u sci-fi Douga Limana All You Need Is Kill změnilo české datum premiéry až na 29. 5. 2014 (stejné datum platí i na Slovensku) a před několika dny byl titul přejmenován na Edge of Tomorrow. Film byl prezentován na Comic-Conu v San Diegu, kde tvůrci odhalili první upoutávku, která sklidila velmi nadšené přijetí. Ukázka se snažila obecenstvo co nejvíce strhnout, takže se cílilo hlavně na akční sekvence, které připomínaly záběry z pokračování Světové invaze. Přesto trailer působil jako poutavá směs technologií budoucnosti s reálným prostředím. Nicméně údajně se nezapomnělo ani na příběhovou linku a vykreslené charaktery Toma Cruise a jeho parťačky Emily Blunt.

Pro nošení mechanických obleků si musela Emily Blunt (i jiní herci) před natáčením projít náročným fyzickým tréninkem. Herečka se musela například naučit izraelskou sebeobranu Krav Maga či chodit na hodiny gymnastiky, poněvadž výstroj, kterou nosila vážila 38 kilogramů. Cruisův oblek měl hmotnost 54 kilogramů. Jen tak na okraj, Blunt vystupuje ve snímku pod jménem Rita Vrataski, vojáci jí ale přezdívají Full Metal Bitch. Scénář by měl mít pevnou strukturu, co se týče vyprávění děje a vývoj postav, takže nás snad nečeká žádný paskvil. Cruisova postava si po každém respawnu bude pamatovat, co se stalo (děj svou strukturou připomíná třeba Na Hromnice o den více), díky čemuž bude tak dramatičnost a tempo vzrůstat po celou dobu filmu.

Připomínáme, že snímek se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy je lidstvo napadeno mimozemskou rasou se skupinovou mentalitou (jako to mají včely nebo mravenci). Agresoři jménem Mimikové útočí bleskově a nemilosrdně. Zbytek lidí se pokusí spojit své síly a připravit se k poslednímu masivnímu úderu. Na bojiště musí nedobrovolně vstoupit i nezkušený bývalý podplukovník Bill Cage (Cruise). S nulovými zkušenostmi v boji je ale patrné, že dlouho nepřežije. Přesto se mu podaří jednoho mimozemského nepřítele přeci jen zabít, nicméně po chvíli umírá i samotný Cage. Jenže díky přímému kontaktu s cizím tvorem je Cage vtažen do časové smyčky a je nucený tentýž strašný den opakovat znovu a znovu. Po několika pokusech začíná Cage získávat zkušenosti a zabíjet nepřátele s větší efektivitou. Společně s bojovníci Ritou Vrataski (Blunt), která má na kontě nejvíce usmrcených Mimiků, se s dalšími cykly naskýtá příležitost najít klíč k vyhlazení mimozemšťanů a zachránit tak Zemi.

V galerii si můžete prohlédnout obrázky z filmu, pár fotek z Comic-Conu a tři postery. Emily Blunt je ve futuristické mechanické bitevní zbroji neskutečně cool. Co říkáte?

Na hraně zítřka

06.06.2014 | USA, Kanada, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 9

All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu All You Need Is Kill mění název na Edge of Tomorrow | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu