65: Dinousaří sci-fi akce je tu s novým teaserem

65: Dinousaří sci-fi akce je tu s novým teaserem | Fandíme filmu
Sony
Super Bowl odhaluje své upoutávky, předvedla se akční novinka plná prehistorických ještěrů.

V noci z neděle na pondělí se v rámci amerického Super Bowlu předvede řada nových upoutávek pro očekávané velkofilmy, jež budou uvedeny v letošním roce. Některé snímky odhalují své ukázky už s předstihem, aby se v neděli nemusely o pozornost přetahovat s konkurencí a dostalo se jim většího prostoru už teď.

Jedním takovým je i sci-fi akce 65. V té Adam Driver ztvárnil pilota z budoucnosti, který se záhadným způsobem propadne v čase a havaruje na planetě Zemi před 65 miliony lety. Šance na záchranu je malá a obnáší riskování vlastního života při snaze zdolat dinosaury obydlené území. Havárii i setkání s nebezpečnými tvory může sledovat níže v novém teaseru. Kdybyste potom neměli dost, připomeňte si starší trailer, kde byl čas přidělený upoutávce podstatně bohatší.

Snímek je známý také pod názvek 65: The End Is Only the Beginning (65: Konec je jen začátek). Pilot Mills (Adam Driver) v něm havaruje na neznámé planetě. Rychle zjišťuje, že je na Zemi před 65 miliony let. Jediným dalším přeživším je mladá Koa (Ariana Greenblatt). Dvojice má jednu jedinou šanci na záchranu. Pokud chce uspět, musí přejít přes neznámou krajinu osídlenou řadou nebezpečných prehistorických tvorů. V další roli vystupuje Chloe Coleman. Film napsali a zrežírovali Scott Beck a Bryan Woods. Produkuje Sam Raimi. Datum české premiéry je v kinech stanoveno na 9. března 2023.

Podklady a foto: Sony

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu