Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr

Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 12 obrázků
Exploze vlevo i vpravo, spousta nostalgie, všechny postavy co vás napadnou, autíčka...prásk ho!

Podtititulek článku je s přimhouřením očí doslovný přepis toho, co se děje v téměř čtyřminutovém traileru, kterým se čerstvě pochlubil snímek Rychle a zběsile 10. V noci byl představený fanouškům na speciální akci, kde odhalili pár zajímavostí Vin Diesel a režisér Louis Leterrier. Teď je ukázka k dispozici široké veřejnosti.

Po zhlédnutí to vypadá, že v desítce bude naprosto všechno. Na obrazovce se alespoň mihne drtivá většina výraznějších postav, které se dosud v sérii objevily. Fanoušky to může potěšit, zároveň se nabízí otázka, zda všechny figury dostanou dostatečný prostor, anebo mají ve snímku pouze štěk. Také se zdá, že pokud kdysi dávno mělo Rychle a zběsile snahu být regulérní týmovkou, tak s postupujícími díly je to víc a víc příběh Doma (Diesela) a jeho party.

Nostalgie stříká na každém kroku. Jsou tu automobilové závody. Prostor opět dostávají detailní záběry na roztančené dámské zadky. Kus času bude zřejmě věnovaný novému úhlu pohledu na události Rychle a zběsile 5. Dálniční honička pro změnu připomíná šestku. Han (Sung Kang) a Shaw (Jason Statham) na sebe vědoucně pomrkávají. A samozřejmě se spousta prostoru věnuje rodině, unášení dětí a vzteku hlavního záporáka (Jason Momoa), který viní Toretta z toho, že o svou vlastní rodinu přišel.

Upoutávka je narvaná bláznivými honičkami, které popírají zákony fyziky, takže nedávné režisérovi řeči o tom, že se snímek bude víc držet při zemi, můžeme s klidem spláchnout do záchodu. A trailer také osvětluje, jak to asi bude se záporáky, co se přidají na dobrou stranu a hrdiny, co se přidají k padouchům. Už tento trailer definitivně potvrzuje, že je Jakob Toretto (John Cena) definitivně na straně bráchy a jeho party. V ukázce také zaznívá, že se padouch Dante pokouší rodinu rozeštvat – je tedy možné, že někdo z hrdinů bude mít dočasné pochyby. A nevím jak vám, ale mně osobně závěrečná scéna na „operačním sále“ připomíná film Tváří v tvář. Můžeme se dočkat výměny obličeji (nebo vědomí) u Letty (Michelle Rodriguez) a Cipher (Charlize Theron)? Dejte vědět v komentářích, jak to vidíte.

Další trailer bude zveřejněný už v noci z neděle na pondělí, kdy má premiéru celá řada upoutávek v rámci Super Bowlu. Dole v galerii si prohlédněte nejnověji zveřejněné fotky.

V Rychle a zběsile 10 vystupují Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludarcis, Sung Kang, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Cardi B, Charlize Theron, Daniela Melchior, Brie Larson, Jason Momoa, Scott Eastwood, Jason Statham a Alan Ritchson. Režíruje Louis Leterrier. Datum premiéry je momentálně ohlášené na 18. května 2023.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 13

Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu Rychle a zběsile 10: Čtyřminutový trailer láká na automobilový masakr | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest