Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer

Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ben Affleck s Mattem Damonem opět spolupracují a je z toho napínák o prodávání bot.

Nic nevzrušuje Hollywood tolik, jako skutečné příběhy lidí, kteří dokázali uspět navzdory všem předpokladům. Dostanete jasně klenutý příběhový oblouk. Často výrazného protagonistu. A ideálně dopředu operujete také s něčím, co je dobře zapsané do veřejného povědomí. V tomhle případě jsou to hned dvě takové ikony. Snímek Air pojednává o úspěchu tenisek Nike. A to skrze spojení s basketbalovou ikonou, Michaelem Jordanem. (A nekamenujte mne prosím za to, že botám na basket říkám tenisky ;-) ).

Protagonistou snímku je Sonny Vaccaro, obchodní zástupce mladé společnosti na výrobu tenisek. Příběh se zaměří na to jak se Vaccaro snažil přesvědčit v 80. letech Michaela Jordana, aby se stal jednou z tváří značky. Nike v té době byla trojka na trhu s teniskami. Snímek zachycuje, jak Sonny neoblomně objížděl Michaelovu rodinu, jeho bývalé trenéry, poradce, přátele a zkrátka kohokoliv, kdo Jordana znal, aby se mu s hvězdným basketbalistou podařilo navázat kontakt a přesvědčit jej ke spolupráci.

Sonnyho ztvárnil Matt Damon, další lidi z Nike Ben Affleck nebo Jason Bateman. Viola Davis představuje Jordanovu matku a dále ve snímku vystupují Chris Messina, Marlon Wayans nebo Chris Tucker. Děj by měl být koncipovaný tak, aby se v něm nikdy nemusel objevit samotný Michael Jordan. Režíruje Affeck, který napsal scénář spolu s Damonem. Oba dva společně napsali už Poslední duel a Dobrého Willa Huntinga, tak snad opět trefili do černého. Snímek bude do našich kin uveden 6. dubna.

Podklady a foto: MGM

Galerie: 6

Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu Air: Ben Affleck zfilmoval úspěch tenisek Nike, je tu trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest